Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Diana Morar, deputat PNL din Bistrița-Năsăud, a scris că drogurile în școli sunt o problemă din ce în ce mai gravă în România.

Parlamentarul român a mai precizat că sunt „obligați”, ca actori publici, să facă tot ce ține de ei pentru a crește gradul de conștientizare asupra riscurilor. Orice demers de prevenție este absolut necesar.

„Iar toate acestea trebuie și pot fi făcute doar printr-un efort conjugat al autorităților, specialiștilor, profesorilor și elevilor.
Am discutat toate aceste subiecte la dezbaterea „Rolul educației în combaterea consumului de droguri și substanțe etnobotanice”, organizată astăzi de comisia pentru învățământ din Camera Deputaților, din care fac parte.
La dezbatere au participa reprezentanți ai Ministerului Educației, Ministerului Sănătății, DIICOT, Agenției Naționale Antidrog, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General al Poliției Române, Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității, Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, Poliția Municipiului București, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Colegiul Psihologilor din România, UMF „Carol Davila” București, Universitatea București, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, UNICEF, CONAF, Asociația „Artist”, Fundația pentru Educație și Vocație, Federația Națională a Asociațiilor de Părinți, reprezentanți ai cultelor, elevilor și studenților”, a scris Diana Morar.

În încheierea mesajului său, deputatul PNL a anunțat că luna viitoare, grupul de lucru dedicat acestui subiect va propune campanii de prevenție și de combatere a consumului de droguri în școli, precum și alte soluții concrete.

„Grija pentru copiii noștri este prioritate zero!”, a conchis Diana Morar.

Citește și: Oficialii din Bistrița-Năsăud, luați prins surprindere de vreme rea! Drumuri naționale și județene, blocate din cauza poleiului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.