La Bistrița se construiește una dintre cele mai frumoase săli polivalente din țară, spune deputatul PSD Daniel Suciu, care subliniază că acest proiect a prins viață în timpul mandatului său de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

”Am avut la dispoziție puține luni să transformăm ideea unei săli polivalente moderne în realitate. Dar cu ambiție și perseverență acum la Bistrița se construiește una dintre cele mai frumoase săli din țară, cu o capacitate de 2600 de locuri. Care vor deveni peste 5000 când vor fi organizate concerte, pentru că a fost gândit ca un centru multifuncțional. Ca ministru m-am ținut de cuvânt pentru județul nostru!”, a precizat Daniel Suciu.

Sala Polivalentă va fi una ultra-modernă, cu peste 2.500 de locuri, o pistă de atletism (132.5 m lungime), un teren de handbal (exterior), un teren de tenis (exterior) și un teren de baschet (exterior). Vor fi amenajate și circa 500 de locuri de parcare, atât pentru autoturisme, cât și pentru autocare.

Suprafața întregului complex va fi de 30.166 mp (3 hectare), iar Lucrările ar trebui finalizate anul viitor.

Investiția este în valoare de peste 16 milioane de euro, fondurile fiind asigurate de Guvernul României, prin Compania Națională de Investiții.

(Articol electoral comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Org. Jud. Bistriţa-Năsăud | Realizat de Gazeta de Media SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020)

2 COMENTARII

  1. Domne, santem cu mantra Secera si Ciocanul, deci cand pocneste mobila noaptea si vin moschete de iasomie lanuri de droguri va asteptati la Politie, luati un pulverizator de 3 lei parfumat, aerisiti tot o juma de ora zilnic, in incaltaminte de sciatica.Iasomia este lavanda, miosotis sau regina noptii, adormi, cu saculetul de flori in nas, nu-l bagati la volan.In pulverizatorul masina bagam parfum VIANTIC de frezie, sau Economist de 2 lei, din SANATATE.Si pe dvs.Manualul de-a doua CATALIN .IGIENA google chrome manuale epoca de aur gratuit, in reteaua orange telekom 10/30/60 lei fibra/104 canale lunar…M1/BRAZZERS/TV1000…..Sa deschideti geamurile ca pute sa iasa mirosul de imputiti…va vorbesc POPII santeti in anii mortii..luati un pahar cu fainape soba ardeti pana la fitil o lumanare greco-catolica.Hardeal/VETRA tarbasi chemati de neamuri…urechea sangerand…=SLUGA OSTEANULUI.

  2. Banii nu se cheltuiesc ci se investesc. Astfel vom avea șansa să devenim din importatori exportatori. Până atunci tot vom fi sursă de materii prime ,de forță de muncă și piață de desfacere pentru produsele altora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here