Daniel Suciu, social-democratul bistrițean care a deținut portofoliul de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, își va preda miercuri mandatul liberalului Ion Ștefan. Înainte de a prezenta bilanțul activității sale, Suciu a ținut să transmită un mesaj pe contul său de Facebook, în care vorbește „despre oameni și comunități”.

Social-democratul bistrițean spune că în cele 8 luni de mandat în fruntea Ministerului Dezvoltării  Regionale și Administrației Publice (MDRAP) a avut momente grele, eșecuri, dar și satisfacții.

În fiecare zi din cele 8 luni de mandat am încercat să onorez această uriașă responsabilitate. Am avut ușa deschisă pentru absolut toată lumea, am mers peste tot unde acest minister a influențat în bine viața comunității. Am avut momente grele, am avut satisfacții și eșecuri. Am cunoscut oameni dedicați, am străbătut țara în lung și în lat și nu am încercat nicio secundă să par ceea nu sunt. Am fost un partener al tuturor oamenilor din administrație, am mulțumit ori de câte ori s-a impus acest lucru, am criticat la fel și, poate mai important decât orice, consider mai mult decât oricând că a fi în serviciul public este cea mai mare onoare pentru cei care am ales acest drum în viață„, a scris Daniel Suciu.

Totodată, cu promisiunea că miercuri își va prezenta bilanțul oficial al activității sale în fruntea MDRAP, Suciu spune că pleacă cu fruntea sus și transmite mulțumiri partenerilor și colaboratorilor săi, oamenilor „care au văzut pentru prima dată asfalt”, dar și …”îngerului păzitor al MDRAP” – Ilona (n. r. – angajată la oficiul instituției).

Le mulțumesc tuturor celor ce au mers alături de mine pe acest drum, în fiecare zi a acestei perioade, de la primari, demnitari, jurnaliști, oameni care au văzut pentru prima dată asfalt pe ulița satului și până la Ilona, îngerul păzitor al MDRAP. Plec cu fruntea sus și cu îmbrățișarea Ilonei, care mi-a adus aminte în fiecare zi cât de important este să fii și să rămâi om. Succes MDRAP!

PS-mâine, la predarea mandatului, cifre cu și despre tot ce am reușit în această perioadă„, a notat Daniel Suciu pe contul său de socializare.

Pentru că abia mâine s-a stabilit că va fi predarea mandatului, astăzi nu voi vorbi despre bilanț sau cifre, ci despre…

Gepostet von Daniel Suciu am Dienstag, 5. November 2019

1 COMENTARIU

  1. Toti ” specialistii” astia pleaca…cu fruntea sus. In ultimii ani am avut numai ”profesionisti”, indiferent de partidul de unde au venit… Unul mai ”calificat” ca altul pe domeniul pe care i-a numit gasca politica de care apartineau. Si, din pacate, rezultatele s-au vazut. Sunt atatia specialisti adevarati la nivel de tara, doar ca mai toti sunt scarbiti de clasa politica, iar pe de alta parte, toata lumea stie ca astazi nu ajungi ”sus” daca nu cotizezi la partid. Ori, ca sa cotizezi, trebuie sa faci parte din categoriile smecheri, hoti,evazionisti sau mari ”oameni de afaceri” postrevolutionari, deveniti milionari in euro peste noapte. Altfel nu ai ce cauta in politica. A, sa nu uitam totusi, partidele mai iau pe cate unul, mai sarac cu duhul, asa ca sa dea bine la imagine, sa spuna lumea ca printre atatia ”specialisti” uite ca s-a strecurat si unul care stie ce face. Doar ca pe astia nu-i baga-n seama partidul iar ei executa ce se transmite de sus, ca altfel zboara fiind constient ca nu are cu ce sa-si ”sustina” scaunul. Sau se opteaza pentru cealalta varianta…profesionist pe un anumit domeniu…pus ministru pe un cu totul alt domeniu, unde el habar n-are cu ce se mananca treaba si face doar ce i se ordona. Adica ne intoarcem de unde am plecat… Asa ca, sigur, toti astia, marii ”specialisti” deveniti ministrii sau secretari de stat peste noapte, sigur ca pleaca cu fruntea sus…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here