declaratie daniel suciu

Deputatul PSD Daniel Suciu afirmă că liderul liberalilor din Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, ar conduce această formațiune politică doar cu numele, partidul fiind condus, în opinia sa, de deputatul Robert Sighiartău.

Domnul Nelu Turc este președinte al PNL doar cu numele. Din păcate, deși este dureros pentru domnia sa, nu el conduce Partidul Național Liberal în județul Bistrița-Năsăud. Știu că nu îi convine domnului Turc, dar șeful este Robert Sighiartău. Cu această ocazie îl anunț pe domnul Nelu Turc că nici nu mai are sens și nici nu mai merită să facem apeluri către domnia sa pentru județul Bistrița-Năsăud. Cu rugăminți pentru județul Bistrița-Năsăud, eu o să mă îndrept la adevăratul șef, adică la domnul Robert Sighiartău”, a declarat vineri, într-o conferință de presă, Daniel Suciu.

Astfel, Daniel Suciu a precizat că în viitor se va adresa direct deputatului Robert Sighiartău când va dori să afle informații cu privire la investițiile ce ar urma să fie realizate în Bistrița-Năsăud. O primă curiozitate a deputatului social democrat a fost legată de DN 17D și DN 17C, drumuri despre care afirmă că nu vor mai beneficia de investiții din bugetul pe anul 2020, motiv pentru care îi cere explicații liberalului Sighiartău.

O să îl rog pe secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, să îmi explice și să ne explice de ce în bugetul pe anul acesta nu există, de exemplu, DN 17C și DN 17D. (…) Anul trecut și acum doi ani, DN 17C și DN 17D au primit finanțare și au fost reabilitate și modernizate. Îl întreb și îi întreb pe PNL-iști: Cum de nu sunteți în stară să continuați niște capete măcar? DN 17C și DN 17D nu există în viziunea guvernării liberale”, a mai adăugat Daniel Suciu, care s-a arătat dezamăgit de faptul că nu există nici vești bune în legătură cu centura municipiului Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here