Tudor Cristian, patronul Prime Financial Consulting SRL Bistriţa, a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare de Tribunalul Bistriţa-Năsăud, sentinţă rămasă definitivă după pronunţarea Curţii de Apel Cluj.

Tudor Cristian a cerut strămutarea dosarului, însă săptămâna trecută, magistrații Curții de Apel Cluj i-a respins acestuia cererea.

”În baza art.74 C.pr.pen. respinge ca neîntemeiată cererea de strămutare formulată de petentul TC în dosar nr.3096/112/2017 aflat pe rolul Tribunalului Bistriţa-Năsăud. Stabileşte în favoarea Baroului Cluj suma de 130 lei, onorariu pentru apărătorul desemnat din oficiu al petentului, sumă ce se va plăti din FMJ. Obligă petentul la 300 lei cheltuieli judiciare în favoarea statului. Definitivă”, se arată în soluția pe scurt a Curții de Apel Cluj.

Citește și: Se dă lovit de nedreptate! Tudor Cristian, patronul Prime Financial, cere continuu revizuirea sentinţei care l-a trimis după gratii

Punct final în dosarul Prime Financial SRL! Ţeparul Tudor Cristian condamnat definitiv

Patronul Prime Financial Consulting, Tudor Cristian, condamnat de Tribunalul BN la 3 ani şi 4 luni închisoare

Patronul Prime Financial Consulting, Tudor Cristian, şi trei administratori de firme din Bistrița Năsăud, judecaţi pentru falsuri în dosare pe proiecte europene (I)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.