Fie că sunteți un jucător nou sau experimentat, trebuie să fi întâlnit rotiri gratuite de mai multe ori. Fiind unul dintre cele mai populare bonusuri de cazino, aceste gratuități sunt disponibile pe multe site-uri de jocuri de noroc. Întrebarea este: „Cum funcționează ele?”. Pur și simplu, rotirile gratuite sunt bonusuri care vă permit să faceți câteva runde la un aparat de joc gratis. 

Dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre aceste promoții, continuați să citiți. Acest articol explorează tot ce ar trebui să știi despre rotirile gratuite, inclusiv cum să le revendici. De asemenea, aici vei afla despre termenii și condițiile atașate acestor gratuități și de ce este important să învingi aceste condiții. 

Ce sunt rotirile gratuite?

Învârtirile gratuite sunt oferte care pot fi folosite pentru a juca numai jocuri de păcănele. Cu aceste oferte, puteți învârti rolele sloturilor fără să pariați bani reali. Cu toate acestea, spre deosebire de jocurile gratuite, unde nu câștigi bani reali atunci când joci, atunci când joci cu rotiri gratuite câștigi bani cash. 

Multe jocuri ca la aparate au rotiri gratuite ca funcție bonus. Cu alte cuvinte, atunci când joci aceste jocuri și obții o anumită combinație, poți declanșa aceste rotiri. Numărul de rotiri pe care le primești depinde de joc și, uneori, de numărul de simboluri implicate în combinația câștigătoare.

Învârtirile gratuite sunt, de asemenea, un tip de promoție pe care o puteți solicita la un cazinou online cu bonus. Numărul de rotiri gratuite pe care le primești depinde de cazinoul online. Site-ul de jocuri de noroc va preciza și jocurile la care îl poți folosi pentru a juca.

Tipuri de rotiri gratuite în cazinourile online

Există diferite tipuri de rotiri gratuite pe care le puteți revendica la aceste cazinouri online, iar acestea includ:

 • Fără depunere rotiri gratuite: Cel mai atractiv tip de promoție de rotiri gratuite, acest tip de rotiri poate fi revendicat fără a face un depozit. Acest bonus constă adesea într-un număr mai mic de rotiri gratuite și este disponibil doar la câteva cazinouri online. 
 • Depozit rotiri gratuite: Spre deosebire de bonusurile fără depunere, primiți această ofertă numai după ce faceți o depunere în numerar în cazinoul online. Deoarece trebuie să depuneți bani pentru a obține rotirile gratuite, acest bonus are mai puține cerințe de pariere decât ofertele cu depunere.
 • Rotiri gratuite fără miză: Acestea sunt bonusuri de rotiri gratuite care nu au cerințe de pariere. Acest lucru face ca bonusurile să fie mai prietenoase pentru jucători, deoarece nu trebuie să aveți de-a face cu criterii de joc înainte de a vă încasa câștigurile. Cu toate acestea, această formă de oferte de rotiri gratuite sunt mai puțin frecvente la cazinourile online.
black and blue arcade game machine

Cum să solicitați rotiri gratuite

Revendicarea rotirile gratuite depinde de tipul de promoție. Cu toate acestea, trebuie mai întâi să vă înregistrați pe site-ul de jocuri de noroc înainte ca oferta să fie a dumneavoastră. În cele ce urmează se detaliază cum să vă înregistrați la un cazinou online. Rețineți că acești pași de înregistrare pot fi diferiți în funcție de platforma de jocuri de noroc, dar de obicei sunt similari. 

 • Vizitați cazinoul online și selectați opțiunea corespunzătoare pentru a crea un cont.
 • Completați detaliile necesare, care pot include numele complet, numărul de telefon, adresa de e-mail și parola preferată.
 • Sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului. 
 • Faceți clic pe opțiunea de trimitere a formularului de înregistrare.
 • Odată ce contul dvs. este valid, puteți solicita bonusul.

Dacă este un bonus fără depunere, nu trebuie să vă finanțați contul cu nimic pentru a primi gratuitatea. Deoarece aceste oferte sunt, de obicei, pentru jucătorii nou înregistrați, pentru a le accesa, trebuie doar să finalizați procesul de înregistrare pentru a revendica oferta. 

Pe de altă parte, o ofertă de depunere vă va cere să plătiți o anumită sumă la cazinoul online pentru a obține oferta. Suma minimă de depunere depinde de platforma de jocuri de noroc.

Termeni și condiții pentru rotiri gratuite

Învârtirile gratuite nu sunt în niciun caz „gratuite”. Acestea sunt însoțite de termeni și condiții. Trebuie să îndepliniți aceste cerințe înainte ca câștigurile din bonus să devină încasabile. Prin urmare, este important să citiți textul cu litere mici pentru a afla dacă puteți îndeplini cu ușurință condițiile. 

Aceste afecțiuni includ:

 • Cerințe de pariere
 • Câștigurile maxime ale bonusului
 • Valabilitatea bonusului

Cerințe de pariere

Cerințele de pariere sunt cele mai frecvente condiții atașate bonusurilor. Acestea sunt reprezentate de numere care vă spun de câte ori trebuie să pariați bonusul înainte de a încasa banii. 

În cazul rotirilor gratuite, cerințele de pariere se aplică la suma pe care o câștigi după ce joci cu oferta. Acestea fiind spuse, cu cât criteriile de joc sunt mai mari, cu atât mai mulți bani trebuie să cheltuiți pentru ca câștigurile din bonus să poată fi retrase. De aceea, cel mai bine este să optezi pentru cazinouri online cu cerințe de pariere rezonabile. 

Câștigurile maxime ale bonusului

Câștigul bonus maxim este cea mai mare sumă pe care o poți încasa din ceea ce ai câștigat cu rotirile gratuite. Acest lucru înseamnă că nu poți încasa mai mult decât ceea ce a specificat cazinoul online, chiar dacă câștigurile tale depășesc această sumă. 

Valabilitatea bonusului

Bonusurile sunt disponibile doar pentru o anumită perioadă. Prin urmare, este de așteptat să respectați termenii și condițiile într-un anumit interval de timp. În caz contrar, bonusul expiră. Odată ce se întâmplă acest lucru, pierdeți atât bonusul, cât și câștigurile pe care le-ați realizat cu ajutorul ofertei. 

Concluzie

Este interesant să primești oferte de rotiri gratuite, fie că joci jocuri, fie că joci la cazinoul online. Cu aceste oferte, puteți învârti rolele unor sloturi interesante pe bani reali. Rotirile gratuite care nu necesită depunere sunt și mai palpitante, deoarece puteți încerca unele jocuri de pe platformă fără a risca bani. 

Cu toate acestea, trebuie să rețineți întotdeauna că rotirile gratuite de cazino au termeni și condiții atașate. Prin urmare, înainte de a revendica orice freebie, citiți aceste condiții. Odată ce poți îndeplini cu ușurință aceste cerințe, încasarea câștigurilor tale devine o joacă de copii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.