Jurnalistul Ion Cristoiu a apreciat, miercuri seară, la Antena 3, că spaima președintelui Klaus Iohannis este ca USR-PLUS să depășească PNL la europarlamentare și să-i amenințe prin Dacian Cioloș victoria la prezidențiale.

„Cea mai semnificativa declaratie (de la dezbatere la care a participat marți Klaus Iohannis, n.red.) a scapat presei, anume propunerea facuta dlui Ciolos sa fie premier. In discutiile de acolo, referindu-se la dl Ciolos, a trecut peste ranchiuna pe care i-o poarta si a spus ca a fost un premier bun si a fost un fel de mana intinsa, pentru ca cea mai mare problema a lui Iohannis este sa obtina inainte de europarlamentare sprijinul USR-PLUS ca sa fie linistit. Daca nu obtine asta, e linistit. Cel mai mare pericol pentru PNL nu e PSD ci USR-PLUS.  Ascultati un batran profet, USR-PLUS creste. Eu sunt foarte atent la acest electorat, este asemanator cu cel al lui Macron. Pentru ei, Iohannis nu e cool”, a spus Cristoiu.

„La ora actuala, toate strategiile vizeaza numai si numai USR-PLUS, tot ce face Iohannis este din spaima de USR”, a adăugat acesta.

Potrivit lui Cristoiu, dacă USR-PLUS iau peste PNL la europarlamentare, atunci Dacian Cioloș poate să emită pretenții la prezidențiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here