Contractul de lucări a noului sediu DGASPC B-N, semnat la Consiliul Județean

57

Contractul de proiectare și execuție pentru noul sediu al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Bistrița-Năsăud a fost semnat, joi, la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. 

 

În ceea ce privește proiectarea, aceasta va fi făcută de SC Plan Contur SRL Bistrița, iar construcțiile și instalațiile vor fi realizate de SC Record SRL Bistrița, iar investiția se ridică la o valoare totală de 4,5 milioane de lei, care sunt bani din bugetul județului (2 luni proiectare, 12 luni execuție).

24. DGASPC23. DGASPC 2

”Un lucru pe care ni l-am dorit foarte mult astăzi a ajuns într-o fază importantă, aceea de a semna contractul de proiectare și execuție pentru noul sediu al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din județul Bistrița-Năsăud (DGASPC). Cu ajutorul colegilor mei și a bunului Dumnezeu am ajuns aproape de final cu acest proiect și este singura instituție în momentul de față din subordinea Consiliului Județean care nu are un sediu nou sau reabilitat integral. În contact cu DGASPC-ul intră săptămânal sute de persoane din județ, avem acum o clădire care nu mai face față solicitărilor existente la nivel DGASPC. Mi-am dorit foarte mult ca toți cetățenii care interacționează cu această instituție să beneficieze de cele mai bune condiții, iar mai mult decât atât mă bucur foarte mult și pe această cale vreau să mulțumesc Primăriei și Consiliului Local că ne-au transferat fostul internat din domeniul public al municipiului în domeniul public al județului Bistrița-Năsăud. Noi am bugetat lucrările respective și sper ca în toamna anului viitor să inaugurăm noul sediu al DGASPC. Va fi o clădire P+2 cu 58 de birouri, 5 arhive, 2 săli de sedință, două cabinete medicale, trei oficii, 6 depozite și dotarea clădirii cu lifturi speciale pentru persoanele cu nevoi speciale, centrală termică proprie, grupuri sanitare ș.a.”, a declarat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here