Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud în colaborare cu Petrus Italus Trust – Alianța pentru patrimoniul bistrițean și Ambulanța pentru Monumente Bistrița-Năsăud oferă în perioada 30.10-03.11.2023 o oportunitate interesantă pentru cei pasionați de arheologie să se implice într-un proiect arheologic fascinant desfășurat la Biserica Evanghelică de la Vermeș, în care participanții au ocazia de a învăța mai multe despre trecutul istoric și cultural al regiunii.

În cadrul acțiunii se va lucra direct cu arheologii profesioniști, pentru a înțelege mai bine procesul de cercetare arheologică și metodele folosite în acest domeniu și pentru a experimenta o adevărată călătorie în timp, explorând istoria locală și patrimoniul cultural al județului Bistrița-Năsăud.

„Este o ocazie deosebită de a vă implica într-un proiect cultural și științific valoros și de a vă bucura de o săptămână captivantă în lumea arheologiei.

Înscrierile se desfășoară în perioada 𝟐𝟒-𝟐𝟕.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟑, la numărul de telefon 0742 762 831, coordonator proiect – Angelica Moldovan”, precizează .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.