Marcel Ciolacu, președintele PSD, a vorbit la Teleorman că social-democrații s-ar fi retras de la guvernare, dacă nu reușeau să rezolve situația din energie.

”Avem nişte linii roşii, ale noastre, ale social-democraţilor, pe care noi nu o să le încălcăm. Am avut o linie roşie, clară, şi nu am spus-o niciodată public, în ceea ce priveşte situaţia din energie. Toată lumea ajunsese la un moment la care nu putea să mai accepte ce se întâmpla cu preţul la energie”, le-a spus liderul PSD social-democraţilor din Teleorman.


Liderul PSD a precizat că au venit cu o soluţie şi au găsit până la urmă numitorul comun, cu prim-ministrul României. „Am rezolvat problema energiei pe următorii doi ani şi sunt ferm convins că în continuare vom veni cu un proiect coerent de dezvoltare a capacităţilor de producţie, astfel încât acest preţ să fie sustenabil, prin producţie, şi după anul 2025”, a afirmat Ciolacu.

El a continuat: „A fost şi vă recunosc, linia roşie a noastră, a întregii conduceri a partidului şi dacă nu găseam împreună această soluţie, PSD cred că nu îşi mai avea rostul la guvernare. Mă bucur că am depăşit acest lucru”, scrie stiripesurse.ro.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.