Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că sfârșitul lui Klaus Iohannis ca președinte este aproape.

Ion Cristoiu își arugumentează afirmația spunând că Dan Barna, liderul USR, i-a întins o capcană președintelui, în care a și călcat, aruncându-l pe Dacian Cioloş drept momeală în lupta pentru Cotroceni. Astfel, Iohannis îşi va canaliza eforturile împotriva liderului PLUS, rămânând descoperit în faţa lui Barna, care îi va da lovitura de graţie.

„Astăzi, domnul Preda de la PLUS a cerut ca preşedintele să desemneze comisarul, deci Iohannis îl va desemna pe Dacian Cioloş comisar, aşa că scapă de Cioloş, dar de fapt Barna este cel care îl mănâncă pe Iohannis. Barna a lucrat inteligent în ultima vreme. Asupra lui Barna era o presiune puternica din partea electoratului lui să scuipe în direcţia Antenei 3, dar el a venit, nu ca Răzvan Ungureanu cu aroganţă, ci cu cumpătare, pentru că el a calculat că în momentul în care va candida împotriva lui Iohannis, electoratul de la acest post să nu-l scuipe. El şi-a dat seama că sistemul se va năpusti asupra lui. Şi se va năpusti cu fasciştii, bolşevicii. Dar el s-a gândit că în funcţie de prestaţie poate smulge susţinere”, a opinat Ion Cristoiu la Antena3.

2 COMENTARII

  1. Pai cum cine ? Aceasta ” lovitura ” o va lua de la cei in care spera domnia sa ca va forma o ” coalitie ” de rasturnare a actualului guvern si care crede dumnealui ca-l va vota pentru o noua legislatura si spera ca toate partidele sa-l aleaga de ” candidat unic ” … plus cei din actuala putere, care in nici un caz nu vor vota cu dumnealui in turul doi !
    Asadar domnule Johannis, GATA , S-A TERMINAT CU MASCAREALA PE CARE ATI FACUT-O CAT ATI FOST PRESEDINTELE EXCLUSIV AL PNL-ului si nicidecum al poporului roman care v-a ales . Sa stiti ca eu cel care fac acest comentariu, sunt de stanga (” ciuma rosie „) si v-am votat de presedinte crezand ca in calitate de ” neamtz ” … veti fi persoana cea mai potrivita pentru Romania in actuala conjunctura geo-politica europeana , dar m-am inselat amarnic si-mi vine sa-mi dau cu o ” caramida-n cap ” ce narod si prost am putut fi sa cred acest lucru ! ASADAR LA REVEDERE DOMNULE PORESEDINTE si va doresc viatza lunga si cale bauta … in invatzamant , acolo unde va este locul cel mai potrivit , in nici un caz de presedinte al acestei tzari ! NU SUNTETI BUN PENTRU ACEASTA FUNCTIE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here