crima-calatele/ sursă- ziarul-clujean

Crimă oribilă descoperită într-un bloc din municipiul Iaşi. Ucigaşul a fost căutat câteva ore după ce fugise de acasă şi apoi a fost condus la audieri, potrivit Adevărul.

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Iaşi, şi-a ucis concubina, în vârstă de 64 de ani, pe data de 1 martie şi a stat cu cadavrul în casă timp de şase zile.  Suspectul se afla împreună cu iubita sa într-un apartament din zona Bularga, iar pe fondul consumului de alcool, cei doi au început să se certe. Potrivit datelor strânse până acum, suspectul şi-a lovit concubina cu o curea cu cataramă, în special în zona capului.

Medicul legist a constatat că decesul victimei a survenit ca urmare a asfixiei mecanice cu sânge, în urma fracturii de piramidă nazală suferită, dar şi plăgilor de la nivelul buzelor şi al obrajilor şi, implicit, al hemoragiei interne.  Bărbatul a stat cu cadavrul în casă timp de şase zile, până când, cuprins de remuşcări, i-a mărturisit fapta unei rude, care a sunat la 112.

Imediat, bărbatul a fugit de acasă, fiind găsit de poliţişti câteva ore mai târziu. Suspectul va fi supus unor expertize psihiatrice, iar dacă medicii vor spune că acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptei, vor propune arestarea preventivă. 

Citește și: A primit 11 ani și 6 luni de pușcărie! Filioglo, pistolarul ucrainean care a vrut să-și ucidă un conațional în Cepari, condamnat în prima instanță

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.