Un bărbat de 31 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la omor și port ilegal de armă, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud.

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Lechința și cei Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița-Năsăud au depistat, duminică, un bărbat de 31 de ani din Sânmihaiu de Câmpie care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la omor și port ilegal de armă, pe teritoriul Italiei.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat, luni, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj care a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore. Marți, bărbatul a fost dus în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Curtea de Apel Cluj cu propunere de arestare preventivă, admisă de instanță pentru o perioadă de 15 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.