Anul 2017, cu noroc la salarii pentru aleşii locali bistriţeni

44

Anul acesta nu au apărut modificări foarte mari în declaraţiile de avere ale aleşilor municipali bistriţeni, excepţie făcând veniturile. Unora dintre aceştia, în special cei care intră în categoria bugetarilor, le-au crescut salariile, alţii însă declară venituri mai mici decât anul trecut. Ca în fiecare an, dclaraţiile de avere au trebuit completate până pe data de 15 iunie, astfel că la acest moment documentele sunt publice. De data aceasta ne-am aplecat asupra averilor aleşilor municipali şi ca să nu fie cu supărare vi le vom prezenta în ordine alfabetică.

 

Antal Attila (UDMR), fără datorii, fără economii

Potrivit declaraţiei de avere completată luna trecută de consilierul Antal Attila, acesta are în proprietate un apartament, moştenit în anul 2007. De asemenea, acesta menţionează că este deţinătorul a două autoturisme, un Ford Taunus, fabricat în 1979, dobândit prin donaţie, şi un Ford Focus, fabricat în 2002, obţinut prin cumpărare.

În ceea ce priveşte veniturile, Antal precizează că din funcţia de consilier local a încasat o indemnizaţie în valoare de 7.101 lei. De asemenea, el a mai încasat de la CNAM Bistriţa, din postura de profesor şi director adjunct, un total de 49.716 lei. Pentru „servicii suport pentru învăţământ” alesul bistriţean a mai încasat 8.116,37 lei.

Soţia sa, director executiv adjunct al DJSTB-N, a încasat 30.0063 lei, la care se adaugă alţi aproximativ 6.000 lei obţinuţi de la CNAM Bistriţa, de pe urma activităţii didactice plătite cu ora.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here