La alegerile locale din 27 septembrie, Alianța pentru Bistrița-Năsăud va merge pe liste comune de candidați în aproape toate unitățile administrativ-teritoriale din județ. De asemenea, lista va fi comună și pentru Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă, în municipiul Bistrița și în celelalte 3 orașe – Beclean, Năsăud, Sângeorz- Băi – precum și în alte 47 UAT-uri, Alianța pentru Bistrița-Năsăud va merge pe liste comune.

”Este vorba despre următoarele UAT-uri: Bistriţa Bârgăului, Braniştea, Budacu de Jos, Budeşti, Căianu Mic, Cetate, Ciceu – Giurgeşti, Chiuza, Coşbuc, Dumitriţa, Feldru, Galaţii Bistriţei, Poiana Ilvei, Josenii Bârgăului, Ilva Mare, Ilva Mică, Lechinţa, Leşu, Livezile, Lunca Ilvei, Matei, Măgura Ilvei, Mărişelu, Miceştii de Câmpie, Milaş, Monor, Nimigea, Nuşeni, Parva, Petru Rareş, Prundu Bârgăului, Rodna, Romuli, Rebrișoara, Sânmihaiu de Câmpie, Silivaşu de Câmpie, Spermezeu, Şieu – Măgheruş, Şieu – Odorhei, Şieuţ, Şintereag, Târlişua, Teaca, Telciu, Tiha Bârgăului, Uriu, Zagra.
Doar în 5 comune, precum: Dumitra, Maieru, Negrilești, Salva și Șieu, se va candida pe liste separate la Consiliul Local, iar candidatul pentru Primăria UAT-ului va fi susținut de către Alianță”
, se arată într-un comunicat al alianței.

De asemenea, Alianța pentru Bistrița-Năsăud a mai anunțat că au fost validate și candidaturile din partea PSD pentru comunele Josenii Bârgăului și Matei. ”Oamenii de încredere alături de care continuăm munca sunt Vrâncean Nicolae – pentru comuna Josenii Bârgăului și Darlaczi Dănilă – pentru comuna Matei”, se mai arată în comunicat.

În perioada următoare, vor fi anunțate și deciziile cu privire la candidaturile din celelalte UAT-uri.

Alianța pentru Bistrița-Năsăud este formată din PSD, ALDE și PRO România.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here