Sursa foto: Facebook/ Adrian Chesnoiu

Adrian Chesnoiu este audiat, luni dimineață, la DNA Timișoara în dosarul în care este acuzat că a intervenit în unor concursuri de angajare, motiv pentru care a dus la demisia sa din funcție.

Fostul ministru al Agriculturii a spus că nu face nicio declarație decât după ce se va finaliza totul. Potrivit procurorilor DNA, Chesnoiu ar fi determinat o persoană din subordine să-i furnizeze unui coleg (persoană de încredere a ministrului) o parte din subiectele concepute pentru probele scrise ce urmau a fi susţinute cu ocazia organizării a patru concursuri pentru ocuparea unor posturi de: consilier clasa I, şef serviciu, director executiv adjunct şi director executiv ai unor direcţii judeţene”.

Subiectele ar fi ajuns ulterior la patru candidaţi “agreaţi” dintre care, în urma susţinerii probelor scrise şi orale, doar trei au promovat concursurile respective, scrie news.ro.

Plenul Camerei Deputaţilor a avizat, în 28 iunie, cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de ridicare a imunităţii lui Adrian Chesnoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here