A primit cadou de sărbători un dosar penal, după ce a fost prins vânzând produse contrafăcute

205

Un bărbat care a fost prins de jandarmi, miercuri, comercializând produse contrafăcute pe o stradă din municipiul Bistrița, s-a ales cu dosar penal. În plus, marfa a fost consficată de oamenii legii.

Un bărbat de 48 de ani, din localitatea bistrițeană Pinticu, care oferea spre comercializare în spaţiul public mai multe tipuri de obiecte vestimentare contrafăcute, s-a ales cu dosar penal, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Bistrița-Năsăud.

Bărbatul se afla pe strada Calea Moldovei din municipiu unde expunea spre comercializare dintr-o sacoşă neagră, mai multe tipuri de blugi, geci, veste şi bluze de sezon contrafăcute.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru infracţiunea  de punere în circulaţie de produse care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, acte care au fost predate poliţiştilor împreună cu produsele confiscate, pentru continuarea cercetărilor„, precizează Geta Cășvan, purtătorul de cuvânt al IJJ Bistrița-Năsăud.

1 COMENTARIU

  1. Abureala ! De ce nu-i prindeti pe cei care FABRICA ACESTE PRODUSE SI LE FALSIFICA ? De ce nu le ridicati autorizatia de functionare societatilor care pun in vanzare produse contrafacute si care nu au documente legale de provenientza ? Inchideti-le „firma ” si sa vedeti ca nimeni nu va mai comercializa asa ceva , nu doar o ” amendutza ” acolo… de ” ochii prostilor ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here