Fântânile arteziene din municipiul Bistrița vor fi în curând recepționate. Primarul Ovidiu Teodor Crețu, a cerut constructorilor să facă ultimele retușuri pentru ca atunci când acestea vor fi inaugurate, totul să fie în perfectă stare.

În cadrul proiectului ”Regenerarea urbană a centrului istoric Bistriţa, Axa turistică 1, 2, 3” , au fost realizate cinci fântâni arteziene: pe pietonalul Liviu Rebreanu, în Piața Mică, în Piața Dominicană, pe pasajul dintre str. Nicolae Titulescu și Mihail Kogălniceanu și în fața Casei de Cultură.

„Au fost aduse toate echipamentele. Nu toate funcționează în mod corespunzător, recepția o să o facem undeva în începutul lui ianuarie. Până atunci le lăsăm să funcționeze. Program 11.00 până la ora 17.00, cu excepția a două, cea de pe pietonal și din piețișor care vor funcșiona până la ora 20.00, seara”, a precizat Ovidiu Teodor Crețu, primar municipiul Bistrița

În cadrul aceluiași proiect, s-au făcut până acum lucrări de modernizare a spațiului pietonal, si a iluminatului public și arhitectural, au fost montate bănci din piatră și lemn, suporți pentru biciclete, machete cu cetatea medievală, panouri de informare, ceasuri stradale, două statui, (Alexandru Roșu, Georg Pfaffenbruder) și stâlpi cu steagurile breslelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.