Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Teodor Creţu, a oferit aproape 1000 de pachete cu fructe, dulciuri şi suc.
Micile daruri au bucurat copiii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Lacrima”, Fundaţia „Bucuria”, Liceul Tehnologic Special „Sfânta Maria”, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr. 1 şi 2.

„În fiecare an Primăria merge ca emisar special al lui Moș Crăciun la școlile speciale din oraș, pentru că aceștia sunt niște copii speciali și dorim să le aducem un semn al dărniciei caracteristică sărbătorilor. Și ei s-au pregătit. Vom merge și la celelalte școli, acem cu aproximație 1000 de cadouri, care constituie dulciuri, fructe li suc și pe care ne face plăcere să le oferim în avand față de Moș Crăciun”, a precizat primarul Ovidiu Crețu.

Prima unitate de învățământ vizitată a fost „Sfânta Maria”, unde Crețu a asistat la un spectacol de colinde, la o scenetă și la jocul caprei.

Deși au fost copleșiți de emoție membrii Asociaţiei Nevăzătorilor Bistriţa şi cei ai Clubului Pensionarilor au colindat din suflet.
Primarul Ovidiu Teodor Crețu se aștepta la o astfel de surpriză.

„Chiar dacă trec prin foarte multe lucrări, prin finalizarea proiectelor cu finanțare europeană, nici primarului nu îi strică un pic de comuniune cu Cel de Sus și comunicare prin intermediul colindelor, de aceea mulțumesc pentru colind. Nu e o surpriză , pentru că știam că se pregătește, dar e o acțiune binevenită”, a adăugat edilul.

Emil Petri cel care s-a ocupat și de organizare a compus și o poezie legată de sărbătorile de iarnă.
Înainte de a pleca primarul a ținut un discurs care i-a emoționat pe pensionari, iar vârstnicii au ieșit mulțumiți că nici în acest an moșul nu i-a uitat.

sursa foto:Primăria Bistrița
2

3

5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.