Vor DISPĂREA panourile pe tema referendumului din Piața Mihai Eminescu

43

USR Bistrița-Năsăud și deputatul Mihai Alexandru Voicu (PNL) au solicitat îndepărtarea afișelor electorale amplasate în Piața Mihai Eminescu din Bistrița. În urma acestor acțiuni, Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 6 Bistriţa-Năsăud a admis plângerile.    

 

Se dorește îndepărtarea acestor materialele electorale, deoarece contravin prevederilor art. 79 din Legea 208/2015 cu modificările şi completările ulterioare.

Totodată, BEJ B-N a obligat Asociaţia „Tineri pentru comunitate” Bistriţa să îndepărteze panourile. În cazul în care aceştia nu se vor conforma, Primăria municipiului Bistriţa este obligată să le ridice, iar termenul final este data de 4 octombrie.

De asemenea, potrivit legii invocate, un afiş electoral nu poate depăşi dimensiunile de 500 mm/350 mm, iar afişele electorale care îmbină culorile într-o succesiune care reproduce drapelul României sau al altul stat sunt interzise.

 

1 COMENTARIU

  1. Bani publici azvarliti aiurea , ptr niste teorii de popi extremisti ! Oricum casatoria homosexialilor este interzisa aici in Romania si asa va ramane in veci ! Nu trebuie amestecata casatoria cu familia, ca nu-i acelasi lucru .

LĂSAȚI UN MESAJ