Victor Ponta se detaseaza oficial de PSD

101
La doar o zi după ce și-a declarat public apartenența la Pro România, fostul premier Victor Ponta face și gestul oficial al separării totale de PSD. Într-o adresa transmisă Biroului Permanent al Camerei Deputaților (în atenția președintelui Liviu Dragnea) Victor Ponta alături de alți 6 deputați anunță că sunt deputați fără apartenență politică.

Este vorba de deputații:

Victor Ponta

Daniel Constantin

Sorin Cîmpeanu

Văcaru Alin-Vasile

Durbacă Eugen

Mircea Banias

Remus Borza

Surse parlamentare susțin că în curând numărul deputaților care se vor ralia celor șase va crește și nu este exclus ca la debutul sesiunii parlamentare din anul 2018 să se formeze deja grup parlamentar. Asta ar însemna că deși au spus că nu îi interesează un astfel de grup, Pro România va deveni partid parlamentar pe ușa din dos și ar putea beneficia astfel de o imagine publică sporită.

Pentru a se putea un grup parlamentar la Camera Deputaților e nevoie de un minim de 10 deputați.

content-image

2 COMENTARII

  1. Foarte bine. Cu cat politrucii de la butoane au mai multi opozanti, cu atat vor alege , ori sa fie cinstiti si sa-si faca treaba corect, ori sa fie asmutiti oamenii impotriva lor, sa-i „azvarle afara” … ! Cu „fortza publica” nu te poti „pune”… ! Ati vazut cum doar cativa „Gica Contra ” din Bucuresti si marile municipii, … in mod ilegal… au reusit sa-si impuna punctul de vedere desi erau doar vre-o 10% din poipulatia , care a votat .
    „Democratie”… ? Ce-i aia …?! La noi, „Legea parului din gard ” este sfanta … doar … !

LĂSAȚI UN MESAJ