Un camion a fost lovit de tren în județul Mureș, după ce șoferul nu s-a asigurat pe calea ferată

81

Accident  în judeţul Mureş, după ce un şoferul a traversat cu camionul calea ferată fără să se asigure. 

Accidentul a avut loc în această dimineață în jurul orei 7.30, la trecerea la nivel cu calea ferată de la intrare în staţia Reghin. Trenul regio 4542 Târgu Mureş – Deda a intrat în coliziune cu un camion al cărui şofer a traversat linia de cale ferată fără să se asigure, nerespectând indicatorul „crucea SF Andrei”.

Mecanicul de locomotivă şi un pasager au primit îngrijiri medicale, iar ceilalţi pasageri ai trenului şi-au continuat călătoria, fiind preluaţi de maşini, iar echipele feroviare de intervenţia vor elibera linia de tren. Reprezentanţii CFR anunţă că li se va restitui contravaloarea biletelor pentru restul călătoriei, conform regulamentului.

„Trag un semnal de alarmă şi fac apel către toţi conducătorii auto să respecte avertizările/regulile de traversare la trecerile la nivel cu calea ferată şi să acorde importanţa şi atenţia cuvenită acestora. De respectarea regulilor de circulaţie depind vieţi. Vieţile oamenilor, ale celor care călătoresc în aceeaşi maşină cu ei şi, nu în ultimul rând, vieţile celor care se află în tren”, a declarat Iosif Szentes, Directorul General al CFR Călători, potrivit Adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ