Sefii de politie convocati de premierul Tudose la Palatul Victoria

198

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit miercuri cu şefi din Poliţia Română pentru a discuta despre necesităţile poliţiştilor, au declarat, pentru AGERPRES, surse guvernamentale.

Conform surselor citate, şeful Executivului a fost miercuri la Ministerul Afacerilor Interne unde a avut o discuţie despre necesităţile Poliţiei, despre Statutul poliţistului şi despre finanţare.

Întâlnirea a avut loc după ce, luni, la Palatul Victoria, premierul Tudose a discutat cu reprezentanţii Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie din România despre un nou Statut al poliţistului, necesarul de personal, dotare, asigurări medicale.

1 COMENTARIU

  1. Domnul prim-ministru, NU SEFII DE POLITIE SAU JANDARMERIE ( si celelalte structuri de fortza publica ) , sunt cei care-i reprezinta cel mai bine pe ofitzerii si subofitzerii sistemului ! Stiti bine ca astia-s pusi politic si nu sunt alesi de structuri pe criteriul democratic si/sau profesional … si astia va reprezinta cel mai bine pe dvs cei de la butoane si nu va mai faceti ca nu stiti .
    Cel mai bine, ascultati-i in primul rand pe liderii de sindicate si numiti comisii de parlamentari, cu sociologi , psihologi , economisti si juristi bine calificati, sa investigheze si sa poarte discutii libere cu diversi „lucratori „… selectati aleatoriu, de pe tot cuprinsul national si din toate structurile… si veti avea suprize foarte mari si veti constata faptul ca intre ceea ce va spun „sefii si capii ” Politiei sau Jandarmeriei si al celorlalte structuri, este una si ce veti afla, este cu totul altfel !
    Stiti bine ca sefii au fost „numiti si unsi cu mirul ungerii politice ” si nu „alesi ” democratic , chiar daca s-au organizat ” concursuri” ( cica ) si unde s-au prezentat toti cei inscrisi si au iesit – doar – cei care a trebuit ” …

LĂSAȚI UN MESAJ