Sebastian Ghiță a primit asigurări în legătură cu extrădarea lui Sebastian Ghiță

82

Premierul Sorin Grindeanu susține că a stat de vorbă cu ministrul Justiției Tudorel Toader, iar în urma discuției acesta a fost asigurat că toate procedurile se desfășoară normal, iar extrădarea lui Sebastian Ghiță sin Serbia va fi făcută în momentul în are toate aceste demersuri vor fi finalizate.

„Inteleg ca sunt procedurile normale pe care Ministerul Justitiei si autoritatile din Romania le fac. M-am informat pe scurt daca au inceput aceste proceduri, daca sunt pe parcursul normal si firesc. M-a asigurat dl ministrul Tudorel Toader ca toate lucrurile se desfasoara conform procedurilor astfel incat extradarea sa poata fi facuta atunci cand se indeplinesc toate procedurile”, a sustinut Grindeanu, aflat intr-o vizita la Consiliul Judetean Braila, intrebat fiind daca a avut discutii in ultimele zile cu ministrul Justitiei despre cazul lui Sebastian Ghita.

Ministerul Justitiei a anuntat ca, pana marti dupa-amiaza, nu a primit de la instante deciziile privind indeplinirea conditiilor pentru solicitarea extradarii din Serbia a fostului deputat Sebastian Ghita.

LĂSAȚI UN MESAJ