Raluca Turcan: ,,Au optat pentru calea mişelească, iar Legea graţierii va trece tacit, fără vot”

139

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, spune că proiectul de lege privind graţierea va fi adoptat tacit marţi de Senat, opinând că lipsa votului este o cale „mişelească” aleasă de liderii PSD – ALDE pentru ca actul normativ să fie adoptat de Camera Deputaţilor cu „completarea de rigoare a beneficiilor aferente pentru Liviu Dragnea”.

„Proiectul privind graţierea va fi adoptat tacit azi în Senat. Ruşine, PSD! Liderii PSD – ALDE au ales neasumarea, întrucât le este frică să spună că vor să îşi apere condamnaţii şi să voteze în consecinţă, în văzul tuturor. Au optat pentru calea mişelească, iar Legea graţierii va trece tacit, fără vot, în forma primită de la Guvern. Problema din puşcării va rămâne nerezolvată. Dacă Liviu Dragnea era sincer atunci când a ajuns la concluzia corectă şi evidentă că graţierea nu rezolvă problema din penitenciare, trebuia să treacă la respingerea prin vot a proiectului”, a scris, marţi, Raluca Turcan pe Facebook.

Ea acuză existenţa unui plan ascuns în ceea ce priveşte legea graţierii.

„Planul ascuns este ca, după adoptarea tacită din Senat, pe finalul actualei sesiuni parlamentare să adopte graţierea în Camera Deputaţilor, cu completarea de rigoare a beneficiilor aferente pentru Liviu Dragnea. Laşitatea şi frica îi va mâna să facă alte greşeli de genul celor din Marţea Neagră sau OUG 13. PSD trebuie să înţeleagă faptul că, dacă vor să rezolve situaţia din penitenciare, trebuie să investească în dotări, sedii, condiţii de detenţie şi brăţări de urmărire electronică”, conchide liderul PNL potrivit  Stiripesurse.

1 COMENTARIU

  1. No lasati doamna Raluca, nu mai plangeti si nu va mai vaicariti atata cu mutrisoara asta a Dvs de „mielusel insangerat”… ca nu va ascula aproape nimeni . Sunteti draguta si tare simpatica … de altfel ! Ocupati-va mai bine de altceva decat de politica …

LĂSAȚI UN MESAJ