Președintele PNL a declarat că semnăturile împotriva lui Ogâgău sunt false

166

Săptămâna trecută PNL-ul acuza sângeorzenii că au primit bani pentru a semna împotriva lui Traian Ogâgău.

Președintele PNL Bistrița-Năsăud a spus azi că a văzut lista de semnături și se observă clar că multe sunt false.

Ioan Turc a comentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă situația de la Sîngeorz-Băi că este foarte probabil ca situația în ceea ce privește acest referendum să ajungă în instanță.

Acesta susține că organizația județeană a PNL vrea să verifice cadrul legal al acestui referendum. În ceea ce privește cele aproape trei mii de semnături adunate în Sîngeorz-Băi, Ioan Turc spune că a văzut lista și multe nu sunt conforme:

„Autoritatea teritorială permanentă să ne spună clar care este cadrul legal care se poate aplica și dacă e nevoie, evident, vom ataca în instanță ceea ce autoritatea teritorială permanentă va transmite ca document. Oricum, vom ataca în instanță listele de semnături. Am văzut cu ochii mei faptul că aceeași semnătură este dată de aceeași persoană pentru mai multe persoane cu același instrument de scris și cu aceeași semnătură – nici măcar nu s-au deranjat să schimbe ceva. Vom face tot ceea ce trebuie din punct de vedere juridic și din punct de vedere politic pentru că această acțiune instrumentată de către PSD să nu aibă sorți de izbândă. Alegerile se fac din patru în patru ani”, potriivt bistriteanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ