Odată cu vechimea şi munca e mai intensă! Ce au făcut senatorii de BN în primul an din mandatul 2016 – 2020

103

După ce au încheiat primul an din mandatul 2016 – 2020, deputaţii se pot lăuda, sau nu, cu activitatea prestată în forul legislativ suprem al ţării. Gazeta de Bistriţa vă prezintă cât de mult au transpirat în Parlament aleşii de Bistriţa-Năsăud, prin iniţiativele legislative depuse, interpelări sau luările de cuvânt din plen.

 

După ce v-am adus în prim plan activitatea deputaţilor bistriţeni din Parlamentul României, a venit timpul să îi punem sub lupă şi pe cei doi  reprezentanţi ai judeţului din Camera superioară a Legislativului României. Este vorba despre senatorii Ioan Deneş (PSD) şi Ioan Simionca (ALDE).

 

Deneş a rezistat bine

Ioan Deneş se află la cel de-al doilea mandat al său de senator şi, între timp a devenit şi ministru al Apelor şi Pădurilor. În primul său mandat, Deneş, pe atunci mebru PNL, a ajuns în Parlamentul României după ce a obţinut majoritatea voturilor din partea alegătorilor din Colegiul 2 Valea Someşului (la acel moment fiind valabile candidaturile uninominale), el candidând din partea USL. Nu a trecut mult şi povestea de dragoste din liberali şi sociali-democraţi s-a rupt, astfel că Ioan Deneş a trecut în barca PSD fără să se gândească de două ori. În 2016, partidul de adopţie l-a răsplătit şi l-a pus în fruntea listei de senatori a PSD Bistriţa-Năsăud.

În anul care a trecut din cel de-al doilea său mandat, Ioan Deneş are…


Aflaţi cât de mult au muncit cei doi senatori de Bistriţa-Năsăud, cumpărând ziarul Gazeta de Bistriţa de la orice punct de vânzare a presei, începând de luni, 29 ianuarie 2018.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ