Medic ginecolog, acuzat de viol! Le dezbraca şi…

791
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus trimiterea în judecată a lui Bogdan Giuseppe, un pretins medic ginecolog și psiholog, cercetat pentru săvârșirea a 114 infracțiuni, dintre care 31 de de viol și 23 de agresiune sexuală. Însă, ceea ce au descoperit procurorii în urma anchetei în acest caz este de-a dreptul terifiant, conform observator.tv.Astfel, la percheziții anchetaorii au găsit peste 150 de fișe medicale, ceea ce înseamnă că sunt 150 de victime, deși au fost identificate până acum doar 92. La audieri, bărbatul a declarat că voia să facă un studiu pe 500 de femei ca să demonstreze efectul Placebo. El avea instalate 3 camere de filmat, dintre care două erau la vedere.

Anchetatorii au ridicat 4 terra de imagini porno și au descoperit că Bogdan Giuseppe avea legitimație falsă de SIE și buletin fals cu domiciliul în Los Angeles. Din rechizitoriu reiese că, în perioada 2016 – februarie 2017, Bogdan Giuseppe a creat mai multe domenii de e-mail de tip scam, pe care le posta pe internet ca adrese de corespondență pentru diverse interviuri de angajare pe anumite posturi, multe pentru Ministerul Transporturilor, Ministerul Muncii și alte instituții publice.

De obicei era un post de secretară pentru care salariul era destul de mare, de 2.600 de lei. Inainte de interviu, omul le punea să trimita și CV cu poza office, ca să creeze aparenta unui lucru serios. După ce victimele se arătau interesate de posturile respective, bărbatul le trimitea la medicul cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu era altul decât el însuși.

El le spunea femeilor că trebuie să le facă un examen psiho-medical. Era mereu îmbrăcat in halat, era foarte galant și protocolar. De regulă, doamnele se duceau și insoțite. Însă, la ușă, doctorul le spunea că intra doar doamna, iar soțul era trimis la plimbare 2 ore. Doamna intra, i se făcea o fișă, ca la medicina muncii. Înainte de interviu, însă, le dădea o pastilă. El le spunea victimelor că pastila depistează dacă au consumat substanțe psihoactive. Dacă da, li se albastrea limba. Dacă aveau probleme cu inima, li se înroșeau palmele. Pastilele erau făcute de el din plante afrodisiace ca să le crească libidoul. După interviu, le palpa pe mâini, pe spate, le spunea ca au niste ganglioni, timp in care le arata un perete plin cu diplome. Doar diploma de psihologie era adevarată. Avea printre altele și diploma de ginecolog, falsă. După 15 /20 minute de masaj, le punea să se urce pe o masă de masaj, despre care spunea că e de ginecologie, le punea să se dezbrace, apoi le ungea cu o cremă de uz veterinar, cu cantaridă, după care le agresa sexual.

De multe ori, pretinsul medic se prezenta ca diplomat negociator sau ca directorul Directiei de Ginecologie din Ministerul de Interne.

Bogdan Giuseppe va fi cercetat pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni:

– o infracțiune de exercitare fără drept a profesiei de medic în formă continuată,

– 31 de infracțiuni de viol,

– 23 de infracțiuni de agresiune sexuală

– 48 de infracțiuni de violare a vieții private,

– 8 infracțiuni de fals material în înscrisuri oficiale,

– o infracțiune de deținere de instrumente în vederea falsificării de valori,

– o infracțiune de falsificare de valori străine,

– o infracțiune de punere în circulație de valori străine falsificate”.

Toate victimele cer daune morale cu sume cuprinse între 5.000 și 30.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ