Lucian Ungur urmărit PENAL pentru înselăciunie UPDATE declaratia LUI

2020

Dezvoltatorul imobiliar bistritean, Lucian Ungur a obtinut o victorie partiala in scandalul cu Raveca Nedelcu, dupa ce in  prima faza procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita au clasat cazul.

Insa femeia nu s-a dat  batuta si a formulat o  plangere la Judecatoria Bistrita, impotriva ordinantei de clasare emisa de procurorul de la Parchetul Judecatoriei Bistrita.

Astfel ca, magistratii au decis in instanta sa ii admita actiunea femeii si au dispus anularea ordonantelor de clasare ale procurorilor, pentru ca Lucian Ungur sa fie urmarit penal sub aspectul savarsirii faptei de inselaciune si complicitate la inselaciune.

 

Iata solutia pe scurt:

„ÎNCHEIEREA PENALĂ NR. 203/190/2017 În baza art. 341 alin. 6 lit. b Cod de procedură penală admite plângerea formulată de petenta N.R. împotriva Ordonanţei de clasare dată de procurorul de caz în data de 08.11.2016 în dosarul nr. 2395/P/2016 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa şi a Ordonanţei nr. 89/II/2/2016 emisă în data de 09.12.2016 de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa. Desfiinţează ordonanţele susmenţionate ca nefiind temeinice. Dispune trimiterea cauzei la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa pentru: începerea urmării penale faţă de numiţii U.L.A. pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, prev. de art. 244 alin. 1 şi 2 Cod penal şi S.G. pentru comiterea infracţiunii de complicitate la înşelăciune, prev. de art. 48 Cod penal raportat la art. 244 alin. 1 şi 2 Cod penal, completarea urmăririi penale, precum şi pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele sale. În baza art. 275 alin. 3 Cod de procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă.”


„Doamna Nedelcu a facut un contract de vanzare cumparare cu noi prin o agentie imobiliara. A platit 35 de milioane de lei vechi comisionul agentieie si diferenta pana la  70 ne-a dat-o pentru ca eu sa ii fac finisaje la apartament. S-a razgandit dupa ce eu am facut finisajele, si a spus ca nu  mai vrea apartamentul si ca isi vrea banii inapoi.

Chiar daca eu am facut lucrarile, eram dispusa sa ii inapoiez banii daca urmatorul client pentru acel apartament cumpara si finisajele. Dar comisionul agentiei de imobiliare nu aveam cum sa i-l amenajez.

Doamna Nedelcu a contestat doua ordonante de parchet i-ar judecatorul a concluzionat ca nu s-au administrat toate probele pe care le-a cerut femeia si de asta s-a dat acea solutie. Femeia nu a respectat clauze contractuale. Oricum speta e pe parte civila si nu penala. Aveam un contract in care era a platit  35 milioane mie si 35 agentiei. Stiu ca femeia are ceva probleme cu famlia si nu vreau sa ii tin eu banii. Dar eu mi-am platit muncitorii si materialele” a declarat pentru Gazeta de Cluj, Lucian Ungur.


Pe aceeasi tema:

Lucian Ungur şi-a ţepuit clienţii din blocul de pe Valeria Peter Predescu

Citeste si :

UPDATE:Mărturii din blocurile de pe Peter Predescu:„Sunt plină de mucegai în casă”. Afaceristul Lucian Ungur trece la amenințări

5 COMENTARII

  1. Pe mine ma tepuit cu 15 mii euro (avans pentru un apartament in 2010) plus cheltuielile de judecata si dupa ce l-am castigat in instanta, executorul nu poate recupera nimic pentru ca nu are nici un bun trecut pe el sau pe sotie.

  2. O prostie, cum sunt alte zeci in tara asta. Ceea ce se descrie aici este o afacere ca atatea altele, ce nu pare sa aiba nimic penal in ea. Altfel, toti patronii ar trebui să fie in puscărie, iar cei care azi lucră pentru ei, să fie someri.

  3. Asa cum este astazi organizata societatea, ne-am reintors in „oranduirea sclavagista” , unde marea masa de oameni exploatati la sange , sunt sclavii patronilor ( fara exceptie ) , care fac sc.ula mare si se imbogatzesc pe spatele exploatarii acestora, in calitate de veritabili „stapani de sclavi” … Si unguru asta este tot cam asa ceva… desi a devenit „Mare Avocat” ( cica… cu studii la pune „x-ul” ) .

LĂSAȚI UN MESAJ