Liviu Dragnea:”Nu sunt de acord ca rudele să fie angajate la cabinetul unui demnitar”

47

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că nu este de acord ca rudele să fie angajate la cabinetul unui demnitar. „Cu rudele nu sunt de acord. Cu rudele e bine să te întâlneşti acasă de sărbători, de Crăciun, în weekend. Nu sunt de acord ca rudele să fie angajate la cabinetul unui demnitar. Categoric, nu”, a afirmat Dragnea, la Sinaia, conform Agerpres.

Întrebat despre acordarea de către CJ Teleorman a unui sediu gratuit pentru cabinetul său parlamentar, liderul PSD a spus: „Iar am mai făcut ceva”. „Orice parlamentar, inclusiv eu, avem dreptul la sedii şi autorităţile locale au posibilitatea şi au şi baza legală să acorde parlamentarilor sedii – primării, consilii judeţene. Şi au îndrăznit să-mi dea şi mie. În weekend mai ajung. Dar am avut două fete angajate, foarte eficiente, nu ştiu dacă una mai rămâne, şi am avut o comunicare serioasă cu alegătorii care au lăsat acolo petiţii, am mai şi vorbit la telefon. Eu, în general, am mers des în weekend în judeţ, nu cu presă, nu cu foarte multă publicitate, şi am vorbit cu oamenii”, a menţionat acesta.

1 COMENTARIU

  1. Chestia cu rudele si cu conflictul de interese este o mare… mare prostie si porcarie !
    Ce legatura are faptul ca exista un anumit „post” scos la concurs si cineva care intruneste aceste conditii, participa legal, da examen, comisia numita isi face treaba pentru care este pusa si acorda „castig de cauza ” si promoveaza pe cine obtine cele mai bune rezultate la concurs , daca acesta este transparent si se efectueaza cu „monitorizare ” din partea presei… ( de exemplu ) ? De ce aceasta „opreliste ” prosteasca ? De ce , daca cineva ocupa o functie de demnitate publica, ori un post de conducere intr-o institutie oarecare, trebuie ca sotia ori copiii sai, sa stea acasa someri, ori le este interzis un drept constitutional de a participa liber la orice concurs de ocuparea unei functii ? Nu-i musai ca acel concurs sa se dea direct si cu o comisie din cadrul acelei institutii, in acest caz, concursul sa fie organizat la organul ierarhic superior… sau sa fie organizat si tinut la nivelul Inspectoratului Teritorial pentru Munca … cu perosonal tertz… si care nu are nici o legatura cu candidatii la examene…
    Trebuie reformulata aceasta magarie… Uitati la domnul presedinte Trump in America, cum si-a numit pe functie, intreaga familie, astfel, sa fie protejata de anumite „atacuri ” exterioare… De ce nu se poate face si la noi acest lucru ? Inca din contra, familiile celor care lucreaza undeva, sa fie anume integrate in aceiasi institutie, ca un garant ca isi vor face treaba in mod corespunzator cu totii… si in cazul unor credite si imprumuturi, sa fie garanti ca vor avea „coplatitori ” viabili … Alta „loialitate ” are oricine, atunci cand intreaga sa familie munceste impreuna la „acelasi stapan „… !
    Repet: ESTE O MARE PROSTIE ASTA CU CONFLICTUL DE INTERESE , CU interzicerea angajarii MEMBRILOR DE FAMILIE SAU RUDELOR ( apropiate ) angajate in aceiasi unitate si/sau institutie unde „careva ” ocupa o functie de demnitate publica ori de conducere manageriala … !!!

LĂSAȚI UN MESAJ