Ioan Turc: Îi felicit pe toți cei care au intrat în Parlament! Le solicit să-i reprezinte cu adevărat pe oamenii județului nostru!

145

Unul dintre marii învinși ai acestei campanii electorale, Ioan Turc-prim-vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud, transmite mulțumiri bistrițenilor, și îi felicită totdată pe cei care au câștigat un mandat de parlamentar în legislatura 2016 – 2020.

 

Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o și pentru felul în care m-ați primit. Deși nu voi putea să vă reprezint în Parlament, rămânem sa credem și să luptăm împreună. Lumea noastră poate fi schimbată doar în măsura în care ne facem datoria, fiecare dintre noi, asa cum se cuvine. Dacă vom înțelege acest lucru putem privi cu speranța spre viitor. Îi felicit pe toți cei care au intrat în Parlament și le solicit sa-i reprezinte cu adevărat pe oamenii județului nostru!„, a scris într-o postare pe Facebook, Ioan Turc.

 

Prim-vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a candidat pentru un mandat în Senatul României, el fiind cel care a deschis lista partidului pentru această cameră a Parlamentului.

Ioan Turc și restul liberalilor care au figurat pe lista PNL BN pentru Senat au primit 23.047 de voturi din partea alegătorilor din Bistrița-Năsăud. Numărul voturilor nu au fost însă suficiente ca să îi asigure lui Turc un mandat în Senatul României. În urma redistribuirii mandatelor, cel care va reprezenta Bistrița-Năsăud în Camera Superioară a Parlamentului este candidatul ALDE, Ioan Simionca.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ