Cristian Florian a intrat în șomaj după ce i s-a încheiat mandatul de senator

396
Un fost senator PNL de Bistrita-Nasaud, Cristian Florian, care nu a mai candidat la alegerile parlamentare de anul trecut si s-a intors acasa, este in prezent somer indemnizat, pentru ca nu a reusit sa isi gaseasca un loc de munca, relateaza Agerpres, desi ar detine actiuni la o firma din Bistrita care apartine familiei sale.
„Am avut ceva discutii, pana acum nu am reusit sa rezolv problema asta, dar sper sa nu mai dureze mult. Se mai intampla, asta e. Doar nu am fost rupt de realitate! Ce, nu stiam ca o sa fie momente si momente? Acum, nu este capat de tara, doar sunt o gramada de oameni in situatia asta, dar sunt chestii care vin si trec si gata”, a spus Florian.
Inainte de a deveni parlamentar, Cristian Florian a fost, timp de trei ani, prefect al judetului Bistrita-Nasaud, iar inainte de aceasta a fost, timp de o saptamana, consilier asistent in cadrul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.
Florian este de profesie jurist, fiind absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii „Bogdan Voda” din Baia Mare si a mai lucrat ca tehnician si jurist la firma de constructii a tatalui sau. Totodata, potrivit declaratiei sale de interese de pe site-ul Senatului din 2016, detine 99 de actiuni la o firma din Bistrita, care apartine de asemenea familiei sale.

2 COMENTARII

  1. Nopoi… sa lucreze tot la tata-so , daca n-are grija „partidul ” ( care ie-n toate… ) sa-l plaseze nicaieri . Vedeti ? De aia-i bine cand ai pita si cutzatul in mana, sa-ti tai cate o felie ” decenta ” si nu ” nesimtzita ” … si sa „dai la toata lumea ” … ca atunci cand ” pici … jos din pom ” , sa nu nimeresti fix intr-o tzepusa … ! Este de notorietate publica faptul ca ” pita calda … doar in imprumut se da „… !

  2. apoi iaca la AJOFM se lanseaza demnitari, stau o saptamana doua pana numa ii vezi numiti prin tot felu de functii?!!!!!!!!!!!!!!!! foarte interesant si de urmarit cine unde mai pleaca de acolo!!! e drept ca scade somajul si asa!!!!si pe urma vin si isi cer si ajutor de somaj. Pe dreptul lor saracii si saracele……

LĂSAȚI UN MESAJ