Bistriţean, reţinut pentru delapidare

882

Polițiștii de investigare a criminalității economice au efectuat, marţi, trei percheziții domiciliare. Un bistriţean, gestionar la o firmă din municipiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de delapidare a fost reținut. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi păgubit societatea comercială unde era angajat ca gestionar, de peste 69.000 de euro.

 

 

 

Potrivit unui comunicat al IPJ BN, la data de 1 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiștii Serviciului Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic au efectuat trei percheziții domiciliare, în municipiul Bistrița, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de delapidare.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în perioada mai-iunie 2017, un bărbat din Bistrița, în calitate de angajat al unei societăți comerciale și având atribuții de gestionar ar fi sustras în repetate rânduri materie primă, cauzând un prejudiciu de 69.073,22 euro.

Față de persoana bănuită de comiterea faptei a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

 

LĂSAȚI UN MESAJ