Şi anul acesta are loc campania Shoe Box. Cei interesaţi trebuie să facă un dar frumos, trebuie să adune haine, încălţăminte, dulciuri şi jucării sau produse de igienă.
De asemenea, cadourile se strâng în perioada 1-15 decembrie, la Sala Polivalentă din Bistriţa.
Totodată, cadourile se strâng şi în Năsăud, Sângeorz-Băi, şi Beclean.


„Într-o cutie de papuci, frumos împachetată, aduna haine în stare buna, încălţăminte, dulciuri, jucării, produse de igienă. De asemenea, noi te rugăm să scrii într-un colţ cui i se adresează coleţul tău(fetiţă/băiat) şi în ce vârstă se încadrează (0 luni-18 ani).

Când trebuie să ne aduci cutia?
În perioada 1-15 decembrie este perioada de colectare a pachetelor, pe urma acestea o să fie distribuite copiilor aflaţi în dificultate financiară.

Unde trebuie să le aduci?
Ei bine, o să avem un centru de colectare în fiecare oras.
Bistriţa: Sala Polivalentă.
Năsăud: Sala de sport a Liceului Economic
Sângeorz-Băi: Liceul „Solomon Haliţă”
Beclean: Str. Mihail Kogalniceanu, vis-a-vis de Biserica Greco Catolică.
Ne găsiţi la centre între orele 15-18.

Anul trecut am reuşit să aducem un zâmbet pe faţă a peste 1500 de copii din judeţul nostru ! Sperăm ca anul acesta să depăşim numărul, aşa ca, din 1 decembrie vă aşteptăm la donat!

Dorim să mulţumim tuturor persoanelor si Institutilor care ne sprijina in acest proiect, Consilul Judetean, Inspectoratul Scolar Judetean, Primariile oraselor, Consilul Judetean al Elevilor si Clubul Rotary Nasaud.
*Dacă sunt Firme sau alte Instituţii care vor să ne sprijine, nu o să fie acceptată nicio sumă de bani. Vă rugăm să achiziţionaţi dumneavoastră diverse alimente, dulciuri, produse igienice etc şi pe urmă să le aduceţi la centrele de colectare”, se arată pe pagina de socializare a Instituţiei Prefectului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.