Deputatul Daniel Suciu, vicepreședinte PSD Bistrița-Năsăud, spune că generația tânără generație ar trebui să „nu lupte de dragul funcțiilor”.

Nu am mai scris demult referitor la tineret și mai precis cu gândul la tinerii din partidul nostru. Recunosc, am așteptat i-am analizat, iar acum pot să spun niște concluzii oarecum detașat, având în vedere că am trecut de vârsta activității în TSD. Mi-aș dori ca foarte mulți colegi de-ai mei de generație să fie preocupați să construiască. Echipe, proiecte și speranța pentru cei de-o vârstă cu noi. Mi-aș dori ca micimea orgoliilor, nevoia de a avea o funcție să fie excepții și nu regulă de bază. Mi-aș dori să văd prospețime de idei, conectare cu generația noastră și nu lupte de dragul funcțiilor. Voi da mereu exemplul organizației de tineret de la Bistrița, una care tace și face, un grup de prieteni din mijlocul cărora am avut onoarea să cresc și să ajung ceea ce sunt astăzi.
Le spun unora că poți să nu mai fii președinte și să susții echipa ce vine după tine, asta dacă ții cu adevărat la tot ceea ce ai clădit. Îmi doresc respect între colegi, altfel nu ne va lua nimeni în serios. Sper ca principiile acestea, pe care mulți colegi din țară știu că le respectă și le doresc, vor fi puse în prim plan la congresul tineretului din decembrie. Sper să facem ceea ce trebuie să facem ca generație în politică și să lăsăm deoparte zbaterea inutilă din ultima vreme. Ca o părere personală, strict personală, cred în proiectul Gabrielei Podașcă și îi doresc mult succes în a aduna oameni valoroși și idei bune. Sper să înțelegem cu toții care ne sunt prioritățile și să ne comportăm așa cum oamenii se așteaptă de la o generație tânără, atât de așteptată în politică”, a notat Daniel Suciu pe pagina de socialziare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.