ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud anunță că miercuri 15 mai 2024 se colectează pubela sau sacul verde, pentru deșeurile reciclabile din sticlă, în municipiul Bistrița și în localitățile componente, fiind a doua săptămână întreagă din lună.

Cetățenii sunt rugați să scoată din timp pubela sau sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă în fața porții, fie cu o seară înainte, fie dimineața devreme. Este posibil ca pe anumite trasee, mașina de colectare pentru pubela sau sacul verde să ajungă după-masă sau seara.

„Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din sticlă, care nu încap în pubela sau sacul verde, vă recomandăm să depuneți surplusul de deșeuri în saci transparenți iar operatorul de salubritate va ridica și acești recipienți.

Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele și SĂ RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare. De asemenea, vă rugăm să respectați programul de colectare și să NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul albastru. Miercuri 15 MAI 2024 se va colecta STRICT pubela sau sacul verde”, precizeaz[ ADI Deșeuri.

ATENȚIE: Dacă nu ați intrat în posesia pubelei verzi, puteți ridica acest recipient de colectare de la sediul operatorului de salubritate Supercom – str. Drumul Cetății, nr. 11, vis-à-vis de Rombat, pentru cetățenii care locuiesc în Bistrița, sau de la sediile primăriilor de care aparțin pentru cetățenii care locuiesc în alte localități din județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.