Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de seriale din Romania, 990.ro, a fost suspendat de autoritati, pe pagina principala fiind plasat un mesaj care anunta ca in cauza exista un dosar penal! Unde vedem filme online? Pe internet mai exista insa cateva site-uri destul de ok, precum filmehd.net sau filme-bune.net, relatează GadgetReport.ro.

Pentru clienti, inchiderea999.ro  si a altor pagini de profil reprezinta o veste proasta in conditiile in care alternativele legale sunt relativ putine.

Cine nu vrea sa plateasca pentru serviciile Netflix, Voyo sau Orange TV, are la dispozitie zeci de site-uri de filme online printre care filmehd.net sau filme-bune.net.

Nu trebuie decat sa scrieti pe google cateva cuvinte cheie, precum „filme online subtitrate” sau „seriale online„, si veti gasi foarte multe site-uri care difuzeaza filme şi seriale noi si vechi, bineinteles fara niciun fel de licenta.

Mai mult, exista si aplicatii dedicate pentru telefoanele si tabletele cu Android, una dintre cele mai cunoscute fiind serialepenet.apk. O descarcati de pe internet si aveti acces la zeci de seriale subtitrate in limba romana.

Interesant este ca serviciile 990.ro pot fi accesate in continuare pe https://89.40.16.50/.

Atentie! GadgetReport.ro nu incurajeaza vizionarea filmelor si serialelor fara licenta, asta mai cu seama ca multe dintre site-urile care le difuzeaza sunt virusate.

DE CE A FOST INCHIS 990.RO

unde vedem filme online site-inchis“Acest nume de domeniu este sechestrat în conformitate cu dispoziţiile articolului 249 din Codul de Procedură Penală. Prezentul nume de domeniu fiind parte a unei cauze penale”, se arata in mesajul postat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

990.ro este al doilea site cunoscut de filme si seriale pus sub sechestru dupa autoritati după ce, fix acum un an, in luna iulie, a fost sechestrat si site-ul serialepenet.ro. Între timp, a mai fost închis şi cinemaxx.ro.

Cele mai multe seriale erau preluate de la televiziunile americane, cu tot cu siglele acestora.

GadgetReport.ro relata, recent, ca autoritatile au declansat o ampla ofensiva pentru inchiderea site-urilor care difuzeaza filme si seriale fara licenta, pe internet. In urma actiunilor politiei, cateva zeci de pagini de internet au fost inchise, inclusiv cele care preluau torenti de pe internet in regim de streaming.

Difuzarea de productii audio-video fara licenta constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 an la 4 ani sau cu amenda de la 2.500 lei  la 40.000 lei. Infractiunea vizeaza punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin Internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor ori a produselor purtatoare de drepturi conexe sau de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, astfel incat publicul sa le poata accesa in orice loc sau in orice moment ales in mod individual.

Media Pro a fost una dintre companiile care a sesizat autoritatile privind existenta unor astfel de site-uri, incercand astfel sa isi protejeze platforma Voyo.ro.

Printre site-urile reclamate la CNA, pentru care s-a cerut autoritatilor blocarea acestora de catre providerii de internet se afla www.xfilmeonline.net,www.filmepeales.com, www.filmedecomedie.info,www.filmeonlinefree.ro, www.filme-noi-online.com, www.filmesubtitrateonline.net,www.filme-free.ro , www.cinemo.ro,  www.990.ro, www.divxonline.biz,www.filmehd.net, www.filme-online-gratis.com, www.filmulde10.com, www.filmesubtitrate.info, www.filmesubtitrateonline.net, www.filme-subtitrate.org, www.filme-subtitrate.info, www.filme.online-pe.net,www.filme.online-pe.net, www.filme-online-subtitrate.eu, www.filme-subtitrate.ro,www.hdfilmeonline.info,www.filme-2012.com, www.opticmovie.com, www.cinemaxx.ro, www.1filme.ro, www.filmeonline3d.ro,www.filmeonlinetari.com, www.filmehd-online.net. www.filmeonlinehd.biz, www.seriale-filme.info,www.serialedetop.com, www.serialul.net, www.filmeonline.org, www.filmemisto.com, www.superfilme.net,www.vplay.ro, www.serialepenet.ro, www.tvpug.com, www.neededspark.blogspot.ro,www.deseneanimateonline.info, www.freshon.tv.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.