Pentru că urmează zile cu multe evenimente cultural-artistice prilejuite de sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena, iar întreaga comunitate trebuie să se bucure de liniște și siguranță, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud sunt stabilite o serie de măsuri specifice pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale. 


Astfel, jandarmii bistrițeni vor fi prezenți vineri, 19 mai 2023 la manifestările organizate în localitatea Spermezeu, cu ocazia Târgului anual de primăvară și la partida de fotbal din cadrul Ligii a III a dintre echipele CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și FC Bihor Oradea, care va începe pe stadionul Jean Pădureanu din municipiul Bistrița, de la ora 18.00.

De asemenea, sâmbătă 20 și duminică 21 mai 2023, vor fi asigurate măsurile de ordine publică la Complexul Sportiv Polivalent Teraplast Arena din Unirea, la partidele de handbal feminin organizate cu ocazia competiției Final 4Tour Feminin Cupa României Râureni, cu participarea echipelor de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, HC Dunărea Brăila, CSM București și CSM Târgu-Jiu.

Tot duminică, 21 mai 2023, în orașul Năsăud va avea loc Maialul Elevilor Năsăudeni, iar în localitatea Cormaia va fi organizată în locul numit Lunca lui Ianăș, manifestarea cultural-artistică Măsura Laptelui – Sărbătoarea Străbunilor.
La Bistrița vor fi prezenți pe tot parcursul sfârșitului de săptămână și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” din Târgu-Mureș.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.