Se spune că iubirea durează doar trei ani, urmând ca mai apoi să se instaleze obișnuința, însă nu de puține ori, această teorie s-a dovedit a fi doar un mit. Este adevărat că, odată cu trecerea timpului, pasiunea din relație începe ușor să se stingă, iar tu și partenerul tău faceți adesea greșeala de a neglija momentele petrecute împreună. Există însă câteva modalități prin care îl poți face pe acesta să își recapete interesul față de tine, astfel încât să reaprindeți scânteia dintre voi.

Iată cum îi poți atrage atenția partenerului tău

  1. Acordă mai mult interes aspectului tău fizic

Odată ce te-ai obișnuit cu partenerul tău, iar el ți-a cunoscut atât calitățile, cât și defectele, interesul asupra felului în care arăți în preajma lui începe să scadă. Este normal și firesc să vrei să fii comodă atunci când sunteți împreună și poate nici timpul nu-ți mai permite acum să te aranjezi la fel ca înainte, însă trebuie să știi că partenerul tău va fi mult mai atras de tine dacă și tu vei dori să fii mai atractivă. Ai grijă de corpul tău, optează pentru o dietă sănătoasă, cu multă mișcare, și încearcă cât mai multe măști cu ingrediente naturale pentru ten și păr. Totodată, poți adopta o vestimentație cât mai provocatoare în timpul vostru liber, poți începe să te machiezi mai des și să acorzi timp manichiurii. Pe lângă faptul că aceste lucruri îți vor spori considerabil încrederea în tine, te vor ajuta și în relația de cuplu.

  1. Fii creativă în timpul momentelor intime

Este cunoscut faptul că o parte extrem de importantă din orice relație este constituită din momentele intime pe care le aveți unul cu celălalt. În cazul în care simți că pasiunea dintre voi se diminuează, poți prelua tu controlul și îi poți stârni din nou interesul față de tine. Poți opta să porți ceva mai sexy în timpul actului de amor, cum ar fi un body pentru femei de la Pasiune.ro, sau poți chiar folosi diverse accesorii pentru ca iubitul tău să fie și mai bucuros atunci când te vede.

  1. Arată-i cât de important este pentru tine

Un bărbat își dorește, la rândul său, să se simtă iubit și apreciat. Din cauza responsabilităților și grijilor pe care le ai, poți avea tendința, de foarte multe ori, să nu îi oferi atenția pe care și el și-o dorește, iar acest lucru îl poate face să creadă că nu mai este suficient de important pentru tine sau că nici tu nu mai ești la fel de atrasă de el. Arată-i că se înșeală și fă și tu pași spre a vă repara relația. Inițiază întâlniri împreună, propune activități pe care le puteți face în cuplu și arată-i că îți pasă surprinzându-l cu diverse atenții.

  1. Fii grijulie și înțelegătoare

Partenerul tău va dori să petreacă și mai mult timp cu tine dacă simte că momentele împreună îl pot detensiona și îl pot face să se simtă fericit. În acest sens, ar trebui să îi demonstrezi că ești lângă el și îl sprijini, încercând să-l răsfeți din când în când cu ce îi face lui plăcere. Fii calmă și blândă, încearcă să nu exagerezi atunci când întâmpinați diferite conflicte și alege să vă rezolvați toate problemele comunicând.

Relația de cuplu trebuie tratată imediat atunci când simți că este afectată. Chiar dacă monotonia se va instala, inevitabil, între tine și iubitul tău, este important să știi cum anume îți poți reda ție încrederea de sine, dar și lui scânteia care l-a făcut să fie atras de tine de prima dată.

Sursa foto: Pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here