Din păcate pandemia de Covid-19 ne-a făcut să ne izolăm în case de teama de a contacta virusul. Persoanele de vârsta a treia au fost mai predispuși în a avea complicații majore dacă se îmbolnăvesc de acest virus, de aceea multe familii s-au concentrat în a-i ajuta să rămână în casă cât mai mult timp. În această perioadă numărul de noi cazuri este în creștere, iar noua variantă este mai virulentă, prin urmare ar fi o idee bună ca persoanele în vârstă să limiteze contactul cu persoanele din exterior. Dar ei tot au nevoia de a socializa, de aceea o variantă ar fi să dețină un telefon smart. 

3 motive pentru care să le cumperi un telefon smart bunicilor tăi

Această limitare a contactului cu persoanele din exterior a presupus și reducerea numărului de vizite la bunici pentru a nu le transmite boala. Dar dacă totuși dorești să fi aproape de ei chiar și de la distanță și vrei ca bunicii tăi să nu simtă ca pierd momente din viața și că nu sunt alături de tine, ar fi o idee bună să le cumperi un telefon mai performant. Poți alege din gama de telefoane smart de la Altex care se potrivește mai bine pentru ei.

  1. Pot socializa mai bine: în ziua de astăzi multe persoane de vârsta a treia au conturi pe rețelele de socializare, poate inclusiv prieteni ai bunicilor tăi. Cu un telefon smart pot lua legătura cu diverse persoane pentru a vorbi sau trimite poze și se pot reconecta cu foști colegi. Totodată pot vorbi mai des cu alți membrii ai familiei care sunt la distanțe mai mari.
  2. Puteți să vă vedeți mai des: puteți să folosiți apeluri video pentru a vă vedea mai des. Ei se vor bucura să te vadă și tu vei fi mai liniștit când îi vezi că sunt bine. Astfel veți fi alături unii pentru ceilalți în diverse momente precum aniversările. Totodată pot să trimită și să primească clipulețe care vor fi stocate în memoria telefonului și pe care le pot viziona când doresc.
  3. Pot căuta diverse informații: pe internet sunt o mulțime de informații care i-ar putea ajuta, astfel că le-ar fi mai ușor și nu trebuie să intre în contact cu diverse persoane străine. Pot căuta rețete ale unor mâncăruri din copilărie, pot fi la curent cu ultimele știri din orașul sau satul lor, pot inclusiv verifica anumite tratamente dacă sunt benefice sau nu. În timpul pandemiei persoanele tinere au preferat să comunice cu doctorul lor prin intermediu internetului, cu un telefon smart și bunicii tăi pot lua legătura cu diverși medici mai ușor. În plus, având un telefon smart se pot uita la diverse filmulețe, astfel că vor găsi metode prin care se pot distra și nu se vor plictisi. 

În concluzie, sunt multe avantaje pentru a cumpăra bunicilor tăi un telefon smart. Desigur, cea mai mare provocare ar fi să-i înveți să îl folosească în mod corespunzător, deoarece dacă nu sunt obișnuiți cu tehnologiile noi va fi un proces lung. După ce se vor descurca să folosească telefoane mai performante, veți putea fi conectați aproape tot timpul și ei nu se vor simți așa de singuri. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here