Un tânăr din Josenii Bârgăului care, luni, a fost depistat de polițiști circulând cu viteză peste limita legală pe DN17, prin localitatea Tiha Bârgăului s-a ales cu dosar penal. Când oamenii legii i-au cerut să prezinte actele la control, aceștia au descoperit că permisul de conducere este unul fals.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în urma verificărilor efectuate luni, polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și complicitate la  fals material în înscrisuri oficiale.

Bănuit de comiterea faptelor este un tânăr de 21 de ani, Josenii Bârgăului care a fost  depistat de polițiștiîn timp ce conducea un autoturism care rula cu viteză peste limita legală, pe Drumul Național 17, prin localitatea Tiha Bârgăului.

La solicitarea documentelor, tânărul a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile Irlandeze care nu prezenta toate elementele de siguranță ale unui permis autentic, existând suspiciunea rezonabilă că este fals.

 Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciul Rutier Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.