Bătaie între eleve la Liceul Economic din Vâlcea, filmată și distribuită pe rețelele sociale!

Pe data de 14 martie, două eleve de la Liceul Economic din Vâlcea au fost surprinse într-o altercație violentă în sala de clasă. Colegii lor au filmat scena, în care tinerele și-au dat pumni și picioare, fără nicio reținere, iar imaginile au ajuns ulterior în mediul online.

Conform informațiilor preliminare, conflictul dintre eleve a avut loc inițial pe rețelele de socializare, unde au schimbat replici dure. Când s-au întâlnit la școală, situația a degenerat, iar una dintre ele a sărit la cealaltă, declanșând o bătaie care a durat minute bune. În timpul incidentului, colegii lor au asistat pasivi și au filmat totul.

Conducerea liceului a reacționat prompt, anunțând comisia de violență și chemând părinții celor două eleve la școală. În prezent, Comisia de Disciplină investighează cazul și va decide asupra sancțiunilor potrivite pentru comportamentul inacceptabil al fetelor. Se consideră că una dintre opțiunile posibile este scăderea notei la purtare, însă presiunea este mare având în vedere că incidentul a devenit cunoscut pe plan național

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.