Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi a filmat momentul în care își umilește fiica, pe care a pus-o să se dezbrace și să stea în genunchi și cu mâinile ridicate deasupra capului, minute în șir, timp în care fetița este pusă să repete că va fi cuminte și că nu își va mai face părinții de râs, scrie Antena 3.

UPDATE:

Poliția s-a autosesizat în acest caz.

„Conducerea I.P.J. BN a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile apărute în spațiul public”, a declarat pentru Gazeta de Bistrița, purtătorul de cuvânt al instituției, Crina Sîrb.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Imaginile din videoclip au fost blurate, dar se poate auzi foarte clar cum edilul din Sângeorz Băi și-a obligat fiica să stea dezbrăcată, în genunchi, și cu mâinile deasupra capului.

În tot acest timp, copila este pusă să repete mai multe propoziții pe care tatăl ei i le spune.

„Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, sunt câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete.

Primarul nu a fost impresionat nici de lacrimile și suspinele fiicei sale, continuând să îi repete ce trebuie să spună ca o formă de pedeapsă.

Video AICI !

După ce videoclipul a ajuns în spațiul public, primarul din Sângeorz-Băi a postat un mesaj video pe Facebook în care susține că, „cine cruță nuiaua își urăște fiul”.

„Îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă NIMENI, dar NIMENI nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc”, a spus pe Facebook Traian Ogâgău.

COMUNICAT OFICIAL!

COMUNICAT OFICIAL referitor la prejudiciul de imagine adus fetiței mele Traiana de către PSD în plină campanie electorală!Viața personală este viață personală și nu poate fi folosită în campanie cu atât mai mult copiii!

Posted by Traian Ogâgău – Primar Sîngeorz-Băi on Wednesday, September 16, 2020

7 COMENTARII

  1. În unele țări, părinții au drept e viață și de moarte asupra copiilor și soții asupra soțiilor. Acest individ (nu pot să-l numesc om, pentru că a demonstrat că nu e vrednic de acest nume) se pare că nu știe acest lucru. La noi în țară chiar și cei care torturează animalele pot fi pedepsiți penal. Poate că și fiica lui a făcut greșeli, dar e datoria lui ca părinte să discute cu ea, să-i explice și să găsească o altă modalitate lipsită de violență fizică și psihică pentru a o educa. Dacă așa se poartă cu fiica lui, sunt curios cum primește oamenii care vin cu diverse probleme în audiență: cu pistolul pe masă sau ține audiențele în curtea primăriei în aer liber (e, COVID…) cu biciul în mână?

  2. Tulai Doamne! .. CE specimen ai creat.! Își merita Sangeorzul primarul… Ni la el ce cabinet kitchos are… Nici nu mai contează din ce partid e. Ferească Dumnezeu sa ajungi prin Bistrița. Asa e tot judetul

  3. Vai de noi oameni. Dacă și asta este violenta sau desumanizare, atunci pot să-mi dau seama ca România calcă cu pași mari către prostia omeneasca. Mii de ani copiii au fost educați cu nuiaua v-ați trezit acuma voi ca sunteți mai deștepți decât Dumnezeu.Si apropo:uitați-vă voi în tarile de frunte acolo unde este de mai multa vreme ideea aceasta sa nu-ți atingi copilul sau sa nu-l lovești psihic, cum stau treburile cu ei……penibil.

  4. Din cate am inteles acest lucru s-a intamplat in timpul iernii , au trecut multe luni de atunci . De ce acest fapt a fost denuntat abia acum in preajma alegerilor ? Nu sunt de acord cu faptele comise asupra copilului dar nici cu faptul ca reclamatia a fost facuta atat de tarziu . Daca era in interesul copilului intamplarea trebuia sa fie publicata sau informate presa si alte autoritati la perioada respectiva si nu dupa multe luni. Parerea mea este ca daca a fost publicat acum ,interesul celor care au publicat este de a scoate din cursa alegerilor un candidat (PNL sau PSD n-are importanta) . Sunt convinsa ca cele relatate cu privire la acest incident sunt exagerate . Daca aceste imagini exista cu adevarat si actul relatat a fost comis asa cum este explicat , in acest caz pot spune ca este socant .Sunt de acord cu cele spuse de tatal acestei fete , ca parintii sunt obligati sa-si educe copii asa cum am fost si noi in timpurile vechi (si acasa si la scoala) disciplina nu a omorat pe nimeni si am fost o generatie educata si disciplinata . La scoala copii mergeau sa studieze, in uniforma, nu sa faca parada modei si sa-si bata joc de profesori, iar acasa isi ascultau parintii .Nu sunt de acord cu masuri extreme deoarece exista limite la toate , dar si acasa si la scoala masurile ar trebui sa fie mai aspre ,daca vrem sa avem oameni civilizati . In ceea ce priveste cazul relatat , o spun inca o data , acest fapt trebuia sa fie publicat atunci cand s-a produs , daca era in interesul copilului, acum este pur si simplu un motiv electoral . Este deceptionant sa vezi cu cata marsavie sunt folosite si publicate informatiile , scopurile unora de a ajunge sa-si atinga tinta,obiectivul, folosindu-se de orice mijloc, chiar si de copii , etalandu-i pe prima pagina a unui jurnal, etc .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.