Viceprimarul orașului Sângeorz Băi, Virgil Dumitru, a fost exclus, miercuri, din PMP, după ce pe rețelele de socializare a fost publicat un video în care acesta afirmă că „În politică trebuie să ai două calități: să minți și să furi. Dacă le ai pe ăstea poți intra în politică”.

Filmarea a fost făcută publică, pe Facebook, de primarul orașului Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, care de la începutul mandatului său a fost în război cu viceprimarul Virgil Dumitru, pe atunci un apropiat al PSD. În luna februarie, Virgil Dumitru s-a înscris în PMP și se pregătea să candideze pentru o funcție de consilier local.

În aceeași filmare, acesta explică cum va ajunge iar viceprimar, demascând o manevră la care apelează toate partidele politice: primele locuri pe listele de consilieri sunt ocupate de membrii bine cotați în ochii electoratului, în speță primari în funcție sau parlamentari și care, evident, nu vor accepta funcțiile de consilieri locali și demisionează înainte sau în ziua constituirii legislativului local, astfel încât cei care ocupă locurile inferioare de pe listă urcă „în clasament”. 

De exemplu la PMP, dacă scot doi consilieri, își dă demisia al doilea, al treilea, al patrulea, al cincilea… până ajunge la mine. Și io ajung viceprimar iară„, a afirmat Virgil Dumitru. 

Inadmisibil!!!

"În politică trebuie să ai două calității: să minți și să furi" – Dumitru Virgil viceprimarul orașului Sângeorz-Băi.Dragii mei sângeorzeni, am rămas fără cuvinte auzind din gura viceprimarului aceste lucruri care cuprind disprețul și interesele pe care acest om împreună cu aliații săi le manifestă în mod real la adresa Sângeorzului și a sângeorzenilor.Cu acest vice a trebuit să lucrez timp de 4 ani, îndurând toate minciunile și dezinformările aduse atât mie cât și echipei mele.Acesta este motivul pentru care vă cer de fiecare dată să îmi dați pe lângă votul de încredere și Consiliul Local – tocmai pentru ca astfel de personaje să nu ne mai faca vreodată de rușine orașul și comunitatea.Cât despre Dumitru Virgil – dacă are onoare, îl aștept cu demisia din funcția de viceprimar. Sângeorzenilor le-a ajuns!

Posted by Traian Ogâgău – Primar Sîngeorz-Băi on Wednesday, August 26, 2020

Afirmațiile l-au costat scump pe actualul viceprimar al orașului Sângeorz Băi, care a fost exclus de urgență din PMP. 

Începând de astăzi, 26.08.2020, domnul Virgil Dumitru, din Sângeorz-Băi, nu mai face parte din echipa PMP și nu mai are nicio altă calitate în organizația noastră. Decizia a venit ca urmare a declarațiilor neonorante apărute în spațiul public, declarații de care ne dezicem total și care nu reflectă viziunea organizației județene a PMP„, a a anunțat pe pagina oficială de Facebook, conducerea PMP Bistrița-Năsăud.

Demisia din funcția de viceprimar îi este cerută și de Traian Ogâgău, primarul orașului Sângeorz Băi.

Am rămas fără cuvinte auzind din gura viceprimarului aceste lucruri care cuprind disprețul și interesele pe care acest om împreună cu aliații săi le manifestă în mod real la adresa Sângeorzului și a sângeorzenilor.
Cu acest vice a trebuit să lucrez timp de 4 ani, îndurând toate minciunile și dezinformările aduse atât mie cât și echipei mele.
Acesta este motivul pentru care vă cer de fiecare dată să îmi dați pe lângă votul de încredere și Consiliul Local – tocmai pentru ca astfel de personaje să nu ne mai faca vreodată de rușine orașul și comunitatea.
Cât despre Dumitru Virgil – dacă are onoare, îl aștept cu demisia din funcția de viceprimar„, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Virgil Dumitru a fost ales consilier local în urma alegerilor locale din 2016, când a candidat independent. El a fost ales viceprimar, la propunerea consilierilor PSD-ALDE, partide cărora le-a rămas fidel, chiar dacă nu s-a înscris în vreunul. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.