După două mandate de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan afirmă că a reușit să ducă la îndeplinire proiectele pe care le-a propus până acum, dar misiunea sa încă nu s-a încheiat, motiv pentru care luptă pentru a obține un nou mandat la conducerea administrației județene.

În 2012 am primit cea mai importantă misiune: să dezvolt județul Bistrița-Năsăud și să demonstrez că acest lucru se face cu o echipă ambițioasă și bine pregătită. La încheierea acestor două mandate, faptele vorbesc de la sine! Rezultatele arată că am reușit și vrem să continuăm munca”, a precizat Emil Radu Moldovan – candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud la președinția Consiliului Județean.

Emil Radu Moldovan a făcut și un scurt bilanț al activității sale din ultimii 8 ani:

Viitorul ne cheamă la vot!

Uniți pentru oameni și aliați pentru Bistrița-Năsăud, vrem să continuăm dezvoltarea județului nostru, să #ContinuămMunca.Pe 27 septembrie, viitorul ne cheamă la vot!Alegeți BiNe! • Alianța pentru Bistrița-Năsăud • Poziția nr.2 pe buletinul de vot

Posted by Emil Radu Moldovan on Tuesday, September 22, 2020

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Gazeta de Media – portal Gazeta de Bistrița, CUI mandatar financiar județean: 21200019.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.