Un bârgăuan s-a ales cu dosar penal, după ce polițiștii l-au depistat, miercuri, transportând material lemnos fără documente legale. Concret bărbatul avea un plus de 15 mc față de ceea ce era consemnat în documente. Mijlocul de transport a fost indisponibilizat.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică-Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice au depistat în flagrant delict, miercuri seara, un ansamblu format din autoutilitară și semiremorcă care transporta material lemnos în mod ilegal.

A fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 43 de ani din Mureșenii Bârgăului, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că acesta transporta o cantitate de material lemnos mai mare decât cea înscrisă în avizul de însoțire cu aproximativ 15 mc.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de transportul cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase în volum de peste 10 mc neînsoțite de documente specifice de transport.

Totodată, a fost dispusă indisponibilizarea autoutilitarei, iar în cursul zilei de astăzi, polițiștii împreună cu specialiști din cadrul Garzii Forestiere Cluj și Direcției Silvice Bistrița-Năsăud vor stabili cu exactitate cantitatea de material lemnos transportată ilegal.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului pentru combaterea Delictelor Silvice, în vederea documentării faptei sub toate aspectele.


1 COMENTARIU

  1. Asta cu polițiștii delictelor silvice e tare, pai nu sub ochii si de multe ori cu știrea lor se duceeeeee cheresteaua ca pe apa la vale și nu știe nimeni nimic? Ala cu camionul nu face parte din famiglia lor ceva nu se prea leagă atata timp cât pe unu îl prind asta cu delictele iar pe alții cu zecile îi scapa delictele.Vai de capul nostru, apropo astia de la zgarda forestiera nu au mai prins pe nimeni…….😆😆😆😆😆

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here