Cei doi verișori ai primarului din Romuli, Telcian Grigore și Telcian Gheorghe (și un alt individ, Vasile) au agresat un bărbat, în comuna Telciu, în urmă cu două nopți.

Victima a fost lăsată în stare de inconstiență de către agresori, iar ulterior a fost transportată cu un elicopter la Târgu Mureș. În prezent, victima se află în stare stabilă.

Pentru a obține mai multe informații am încercat să îl contactăm pe Ioan Monița, primarul din Romuli, însă acesta nu a fost de găsit, la primărie.

În schimb primarul din Telciu, localitatea unde a avut loc altercația, ne-a comunicat câteva din informațiile pe care le știa cu privire la nefericitul eveniment.

„Știu că a fost un conflict…ceva familie ce are probleme cu terenurile. Agresorii sunt din Romuli și au un frate ce e căsătorit aici. Victima se numea Octavian Pop… era plecat la muncă în străinătate…avea în jur de 35 de ani. Era tânăr…” declară primarul comunei Telciu, Sever Mureșan.

„La data de 15 mai 2016, trei bărbați ce se deplasau spre comuna Romuli cu un autoturism, pe fondurile unui conflict mai vechi cu cetățean în vârstă de 45 de ani, l-au agresat fizic. Victima a fost preluată și transportată de un echipaj SMURD, la Spitalul Județean Bistrița-Năsud, iar datorită stării grave a fost transportată cu un elicopter SMURD la Tg. Mureș. Cei trei agresori au fost reținuți cu mandat de propunere de arestare preventivă” arată purtătrul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Doi dintre agresori mai apar într-un deosar de vătămare corporală aici.

Asfel că Telcian Gheorghe și Telcian Grigore au fost conmnați în 2006 la ani cu suspendare pentru agresiuni.


 

6 COMENTARII

  1. Deci sa corectam, victima este in stare stabila si inca in coma dar daca nu avea mare lucru nu il transporta la Tg. Mures.
    Dar mai sus scrie ca victima avea 35 de ani, si din cunostintele mele are 45 asa ca redactorul acestui ziar dupa parerea mea ar trebuii sa corecteze greselile.
    Toata lumea din Telciu si din Romuli stie ca agresorii erau foarte violenti in general, nu numai cand erau in stare de ebrietate si de multe ori nu au fost judecati de lege dupa cum ar fi trebuit pentru (abuz de proprietate, santaj, agresiuni verbale), deci trebuia sa le dea ani cu executie nu cu suspendare, pentru ca asta se intampla daca raman criminali in libertate.
    Deci dati-le pe viata pentru ca nu asa se bate un om, adica nu cu parii ma ori ce ar fi facut.

  2. Sunt niste oameni gospodari in comuna Romuli si nu se intampla daca nu erau in stare de ebrietate si anteriorul mesaj a fost scris de un invidios pe munca lor de o viata si acel om nu se gandeste la copii cum sa gandesti asa ceva si la victima nu va uitati credeti ca daca victima nu ii provoca se intampla asta?Si persoane cu mesajul anterior nu t-ie rusine esti un invidios daca ei au muncit toata viata pt averea lor.Intradevar nu au facut bine ca lau batut dar aceste cuvinte pe care le-ai spus sunt prea urate ar trebui sa iti vezi de curtea ta.Acesti oamnei nu sunt criminali asa cum ai spus.Nici victima si fratii lui nu sunt usa de biserica toata lumea stie ce agresivi si ei au agresat familia Telcean si i-au amenintat cu moartea si au intrat peste ei in casa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.