În unele instituţii care se ocupă cu diverse chestiuni, există unii oameni de care nu se ştie prea exact cu ce se ocupă, sau nu se ocupă, însă clar este că activează acolo şi iau nişte bănuţi frumoşi, după ce mai inventează şi chestii aberante.
De ceva vreme bunicică, pe holurile Agenţiei Judeţene pentru Prestaţii Sociale din Bistriţa îşi plimbă picioruşele o cucoană, fostă mare directoare pe vremuri, ce face Val (u)iuri când lumea se întreabă cu ce se ocupă exact, dar, surpriză… nimeni nu ştie! Cert este că prin poşta electronică, hop te trezeşti cu câte o scrisorică de informare semnată cu numele cucoanei, dar fără nici o funcţie precizată. Gurile cele slobode spun că scrisorelele sunt pline de greşeli, dar aşa de bine împăunate, că l-au păcălit până şi pe fostul director al instituţiei, novice în ale prestaţiilor valuri. Acum nu putem să credem decât că, fie cucoana este susţinută de pe la partid, fie se practică mai nou funcţia fără funcţie, cu salariu asigurat. Bine măcar că există numele…

1 COMENTARIU

  1. Aveti perfecta dreptate!Aceasta intruchipare a prostiei,mare directoare liberala,ce nu stie sa lege doua cuvinte,de mai bine de 1/2ani nu a facut absolut nimic pentru institutie.Este inimaginabil cu poti putorii atata vreme fara sa faci nimic,iar la restructurare sa fi mentinuta si sa fie dati afara oameni care au muncit in institutie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.