Încă patru cazuri de infectare cu coronavirus sunt înregistrate în orașul Năsăud. Conform surselor noastre, persoanele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița – secția Infecțioase.  Totalul infectărilor în județ au ajuns la 10 persoane, 7 dintre acestea fiind din Năsăud.

UPDATE:

Potrivit surselor Gazeta de Bistrița, pe lângă fiica femeii din Salva si unul dintre copii, au ajuns la spital și soțul acesteia și celălalt copil. În total vorbim de 4 persoane care se adaugă celorlalte trei existente în Năsăud, de infectare cu CoVid-19.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Este vorba mai precis despre fiica și nepoata femeii din localitatea Salva care a fost confirmată cu coronavirus în urmă cu circa două săptămâni. Fiica acesteia, în vârstă de aproximativ 30 de ani, locuiește în Năsăud, însă a intrat în contact direct cu mama sa, înainte ca aceasta să știe că este infectată. Nepoata femeii din Salva este în vârstă de doar 9 anișori, potrivit surselor noastre.

Femeia din Salva a fost internată în Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, în data de 15 martie. Din cauză că au intrat în contact direct cu ea, 18 cadre medicale – 7 de la Spitalul Orășenesc Năsăud și 9 de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița (8 dintre acestea din urmă au primit rezultate negative) și două de la Ambulanță – au fost izolate la domiciliu. Deocamdată nu a fost comunicat numărul oficial al restului de contacți direcți ai acesteia.

Totodată, procurorii au deschis un dosar penal în cazul sălăuancei pentru a afla cum s-a infectat aceasta. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.