Unui fost primar trimis în judecată pentru abuz în serviciu, îi arde de turism

794

Trimis în judecată de aproape un an pentru abuz în serviciu, Olimpiu Neamţ, fostul primar al comunei Livezile îşi vede de viaţă şi chiar se gândeşte la afaceri. Acesta plănuieşte să dezvolte în comuna pe care a condus-o un proiect revoluţionar: o tabără cu bungalow-uri.

 

Olimpiu Neamţ a condus comuna Livezile timp de 8 ani. Fostul primar a pierdut primăria în anul 2012, locul fiindu-i luat de coregraful Traian Simionca. Văzându-se fără job, fostul primar s-a apucat de afaceri.

Acesta a început cu agricultura, folosindu-se de un PFA înregistrat încă din anul 2011, pe vremea când încă era primar. În prima fază, acesta şi-a încercat norocul în zona oieritului, profitând de grajdurile pe care fostul primar le deţinea în localitatea Dorolea.

În 2018, Olimpiu Neamţ îşi îndreaptă atenţia spre ceva mai atractiv: turismul. Fostul primar vrea să dezvolte un proiect cu totul inedit în localitatea natală – Livezile.

Deocamdată, primarul este în faza de obţinere de autorizaţii şi avize. La mijlocul lunii marie, Agenţia pentru Protecţia Mediului i-a dat undă verde lui Olimpiu Neamţ pentru noul proiect.


Afla mai multe cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita de la orice punt de difuzare a presei.

2 COMENTARII

  1. Stiti care este problema cu abuzul in serviciu, daca da, de ce nu o spuneti, sau veti arata si d-voastra ca si in alt articol,dintr-un alt ziar, ca procurorii se lauda cu acest caz, este de fapt o nimica toata, asa cum stim toti cei din primaria Livezile. Dar acest caz a fost instrumentat de dl. Traian Simionca si Cifor Petru Dorel, adevarat, cei mai cinstiti oameni ai comunei Livezile. Si, daca este dat in judecata, ce ati dori voi sa faca, sa stea pe marginea drumului sa planga, sau ce? veti suporta voi cei ce scrieti aceste lucruri, doar cu dorinta si gandul de a defaima, pedeapsa lui? Este o rusine sa cresti oi, sa iti faci o pensiune sau sa ai un PFA?

  2. No si ce-i daca a fost cercetat … ?! Foarte bine ” ca-i arde”… si bine face. Este un om foarte harnic , bun gospodar si muncitor si daca a ramas fara serviciu, trebuie sa faca ceva… si faptul ca are ferme de ori si de porci este excelent, ca mai are cineva grija sa ” ne dea de mancare ” si nicidecum „sa ne fure ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here